Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Hamam Mavi Kule Mavi Kule Hamam Havuz Mikrop

24 Temmuz 2024 23:46

Merhaba
19.07.2024 tarihinde annem teyzem arkadaşı ve ben havuza gittik. Hamam mavi kule adı. Devamlı yaz kış gittiğimiz bir yerdi ve o gün su aşırı bulanık aşırı klorlu çamaşır sulu gibiydi. Annem işletmecisine “biz hep geliyoruz normal değil sanki bu su” dedi. Kadın ise gülerek “kışın 2 kişi yazın 100 kişi giriyor aynı anda” dedi ve sorun olmadığını söyledi. Biz de güvendik ve girdik. Ertesi günlerde kırıklık hissettik ama sıcaklardan sandık. Sonra dün annemin teyzemin ve teyzemin arkadaşının bulantı kusma iç ateş hisleri başladı. Bugün de farklı illerde yaşamamıza rağmen hepimiz çok kötü olduk. Ben çalıştığım için doktora gidemedim fakat annem İstanbul'da doktora gitti ve doktor “sudan iltihap kapmış tüm vücudunuz” diyerek bir sürü ilaç verdi. Annem eczaneye ilaçlarını almaya gittiğinde eczanede ona o gün onunla birlikte havuzda olan bir kadınla karşılaşmaları üzere kadın anneme “o gün havuzda çok öksüren bir kadın vardı onu apar topar acile kaldırmışlar” demiş. Annem de şu an evde kıvranıyor. Aynı zamanda Yalova'da yaşayan teyzem ve arkadaşı da hastanelik olmuşlar dilerseniz kayıtları da isteyip paylaşabilirim. Hepsinin doktoru aynı şeyi söylemiş. Sudan iltihaplı mikrop kapma. Bu konuda bu mekanın halkın sağlığıyla oynadığına dair şüphe ve kanıtlarımız mevcuttur. Bunun hesabını kim veriyorsa versin. Acil dönüş bekliyorum yetkilisinden. Sağlığımızı paramızla tehlike altına alamazsınız. Arz ederim. Gereğince hukuki mücadelemi sürdüreceğim.

Semerkand Termal Hotel & SPA Hamamdan Enfeksiyon Kaptık

11 Temmuz 2023 11:26
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Hamam Mavi Kule Çok Kötü Bir Yer...

05 Temmuz 2023 16:50

Sapanca Sis Vadi Bungalov Mağdur Olmam