Tenders Pool Bataklık

05 Kasım 2023 14:16

Tenderspool batağına ben de düştüm. Birçok deneme yaptıktan ve ufak kârlar kazandıktan sonraki görevleri tamamladım. Çekim talebi oluşturuldu onayladı ama banka vergisi adı altında benden tekrar para istediler kısmında yüklü miktarda para göndermem gerektiği söylendi ve o kadar param olmadığında ve o parayı yatırılmayacağını biliyorum ve kalan paramı istiyorum. Görev yap para kazan+ 0538*****37 numara tarafından tenderspool diye bir sitede görev yapmam sonrasında Telegram'a yönlendiriyor. Ben de yaptım. Görevler karşılığında benden para atmamı istediler farklı farklı ibanlara bende WhatsApp ve Telegram'a güvenerek attım. Araştırınca bu konuda şikayetin çok olduğunu gördüm. Ben bunu sosyal medya işi zannediyorum ama bilgilerimin başkasıyla paylaşımı üzerime borç vs. Veya hesabımın herhangi bir yanıltmaca işine karışmasından işlem yapılmasından kesinlikle sorumlu değilim. Başıma geleceklerden kişisel verilerimi koruyamayan WhatsApp, Telegram veya youtube.com, Chrome.com sorumludur. Tenderspool'dan da şikayetçiyim.

13 Ekim 2023 00:41
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 18:42

17 Kasım 2023 01:19

07 Kasım 2023 14:02
Lokman sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 10:43
Tenderspool Site Beni Yanılttı Her Seferinde Farklı İsim Var