Gönül Sokak Buzdolabı Ambalajı Açıldı Diye Ürün İadesi Almıyorlar

Gönül Sokak Buzdolabı Ambalajı Açıldı Diye Ürün İadesi Almıyorlar
16 Ekim 2023 16:46

Gönül Sokak diye bir siteden buzdolabı aldım. Bir hafta sonra servis evime getirdi. Benim bilgim olmadan çelik kapının dışarısında kolisi açılmış. Sonra zile bastılar, kapıyı açtım. Baktım ki servis koliyi açmış. Tamam buraya kadar sorun yok. Fakat buzdolabını beğenmedim ve geri iade etmek istedim. Fakat bunu duyan servis hemen apar topar kaçtı binadan. Gönül Sokak denilen siteyi aradım. Maalesef buzdolabının kartonu açıldığı için buzdolabını geriye alamayacaklarını söylediler. Yok, işte siz servisle iletişime geçin. Yok, bize fotoğraf gönderin derken beni 2 hafta oyaladılar ve biz buzdolabının geriye iade almıyoruz dediler. Bende kendileri hakkında tüketiciyi koruma kanunu çerçevesinde bugün itibaren yasal süreci başlatmış bulunmaktayım ve şikayetimi de her merciye bildirmiş bulunmaktayım. Tüketiciyi mağdur ediyorlar. Onlarla hesabımı mahkemede göreceğim.

08 Kasım 2023 11:17 (Şikayetten 22 gün sonra)

Müşterimizle ilgilenen servis ürünü iade almayı uygun görmemesine rağmen ürün müşterimizin mağduriyetinin giderilmesi adına orada tanıdığımız farklı bir Arçelik bayisi tarafından aldırılmıştır. Kendilerine ücret iadesi yapılmıştır. Şikayet asılsızdır.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2025 09:33
elvan-ceyiz-magduriyet-yasama-1.jpg

Ercan Çeyiz Almadığımız Eşyalar İçin Açılan İcra Dosyası

21 Mart 2024 23:51
Sinan sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2024 17:40
"Servis ürünün arkasında durdu ve rapor oluşturup ürünü adresimizden teslim aldı. Ürün değişim ya da ücret iadesi olacak. Mağdur etmedikleri için ilgilenen yetkililere teşekkürlerimi sunarım.”"
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 16:56

Beril