Hazret sonuçtan hiç memnun değil

Fun Bahis Şikayet

Hazret
11 Ekim 2023 13:43

Fun bahiste 1 haftadır pyramid oyununda sık sık sistem hatası verip oyundan attı tekrar oyuna girdiğimde aksiyonu devam eden oyunu baştan başlatıp bakiyeye henüz geçmemiş kazancı yedi, bu şekilde 700 TL kadar paramı hiç etti. Canlı yardıma defalarca bağlandım, klasik oyunda bir hata yok cevabı verildi. Zaten oyunlarda kazanma ihtimalin 0. Aylardır yutuyor. Bir de oyunlardaki pisliklerle kaybediyoruz. Bir daha da oynamam buradan

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Funbahis Casino Oyunlarında Kayıp Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği Mağduriyetim

Pınar
07 Ağustos 2025 07:42

Nebahattin
22 Ağustos 2023 21:18

Betnbet Kazancımı Alamadım: Bonus Ve Çekim Sorunu

10 Ocak 2024 17:58
Betnbet Kazancımı Alamadım: Bonus Ve Çekim Sorunu
Ekrem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ekrem
06 Şubat 2025 20:48
"Aslında anlık oluşan bir hataymış bir kısa bir süreliğine bu durum olmuş. Şimdi durumu anlattıklarında tekrar denedim ve durum düzelmişti."
Serkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Serkan
07 Nisan 2025 21:30
"Slot oyununda elde ettiğim kazancın bakiyeme yansımaması üzerine yaşadığım sıkıntı, Tambet ekibi tarafından detaylı incelendi ve sonuçlandırıldı. Oyunun geçmişi kontrol edilerek kazancım hesabıma aktarıldı. Bu süreçte gösterilen şeffaflık ve çözüm için teşekkürler."