Fulya Nakliyat İle Yaşadığım Sorunlar!

Burak
19 Ağustos 2023 22:461.321

31 Temmuz'da evi taşıtmak için Emel Nakliyat adı altında komisyonculuk yapan e*** e. İsimli hanımla evimi taşıtmak için 23 bin TL'ye anlaştık. Önden 10bin tl kapora verdim. 31 Temmuz geldiğinde evimi taşımak için Fulya nakliyat geldi ve 10 bin tl daha fark istedi. E*** hanımı aradığımda telefonları mı açmadı sadece mesaj atarak beklememi çözeceğini söyledi o kadar beklememize rağmen çözüm bulmadı ve bana dönüş yapmadı. Tekrar tekrar aradım telefonu meşgule aldı sürekli. Fulya nakliyat ise e*** hanımın 1+1 daha az eşyası olan farklı bir evin videosunu gönderdiğini e*** hanımın kendilerine de yalan söylediğini beyan ettiler. Bunun üzerine üzerine istenen tutarı verdim ve evimi taşıttım. Eşyalarım kırık geldi ve dolap masa kurulumları tam yapmadan bıraktı ve gittiler.

2 Aralık 2023 21:01

Merhaba Burak bey mağduriyet için üzgünüm Ancak fulya nakliyat demişsiniz Türkiye de 3 veya 4 nakliyat firması Fulya Nakliyat ismini kullanıyor belirttiğiniz firma hangi şehirde hizmet vermektedir bunu açıklayınız lütfen bizim firmamızın ismi de fulya nakliyat bizim bu dediğiniz konuyla alakamız yoktur lütfen detaylı bilgi alıp o şekilde şikayet inizi yapınız teşekkürler