Ali sonuçtan hiç memnun değil

Fuar Hastanesi Çocuk Psikolojisi Anlamak

14 Mayıs 2024 13:53

Fuar Hastanesi'ne 2 yaşındaki oğlumu sünnet için götürdük. Doktorumuz önce çocuğun genel anestezi için çocuk doktorunun görmesi gerektiğini söyledi ve bizi çocuk doktoruna yönlendirdi. Çocuk doktoru L**** Hanım'ın odasına girdik ve masanın üstünde oyuncaklar vardı. Çocuk, oyuncakları görür görmez ilgisini çekti ve istedi. O an çocuk korkuyordu ve ben de bir oyuncak verdim. Muayene süresince Doktor Hanım, 'İzinsiz alınmaz, çocuğa öğretin,' dedi. 2 yaşındaki bir çocuğa ne kadar öğretebilirsiniz ki, henüz düzgünce konuşamazken? L**** Hanım, annelik ve babalık tavsiyesi vereceğine önce çocukların psikolojisini öğrensin lütfen. Eğer izinsiz alınmayacaksa, oraya küçük çocukların önüne oyuncak koymasınlar, çünkü bu çocukların ilgisini çekiyor. Bu da bizden size bir tavsiye. Yani siz karar verin, artık hastaneye gittiğinizde çocuğunuz için hangi doktoru seçeceğinize. Herkese saygım var ama saygısızca konuşanlara asla.

26 Haziran 2024 15:33

Fuar hastanesinde çocuk doktoru L** hanım var. Anne ve babayla dalga geçerek konuşuyor. Çocuk doktoru ve çocuğun durumunu anlamıyor. L*** hanım yüzünden bir daha fuar hastanesini kullanmayacağım ve kimseye de tavsiye etmeyeceğim.

Profesör Doktorla Hayal Kırıklığı

03 Nisan 2025 22:18