FSM Tıp Merkezi - Madenler Seans Ücreti Hakkında Doğru Bilgilendirilmedim!

FSM Tıp Merkezi - Madenler Seans Ücreti Hakkında Doğru Bilgilendirilmedim!
04 Aralık 2023 21:57

Hastaneyi aradım lenfödem tedavisi hakkında bilgi almak için bir seansı 400 TL diye söylendi. Hastaneye gittiğimde 405 TL dediler tamam sesimi çıkarmadım. Tedavime verilen tarihte geldim seansımı aldım. Ücretini ödeyeceğim. Bana sekreter diyor ki siz çift seans kullandınız 810 TL ödemeniz gerekiyor. Bir seans 40 dakikaymış ben 80 dakika kullanmışım çift seans oluyormuş. Eğer hastanenizde böyle bir kural varsa bu konuda bilgi vermelisiniz ki insanlar ona göre seçimini yapar ve de ödeyeceği ücretten haberi olur. Bana bu konuda bilgi verilmedi ücret ödemeye gelince peşin peşin ücret söylenebiliyor işlerine geldiği gibi. Lenfödem hastalığının tedavisi zaten seansı en fazla 1 saat süren bir hastalıktır. Her yerde bu şekildedir. Daha önce de özel hastanede tedavi oldum hiçbir yerde böyle bir saçmalıkla karşılaşmadım. Hastalığın seans süresinden bihaberseniz bu tedaviyi uygulatmayın o zaman veya doğru bir şekilde bilgi veriniz lütfen.
İstanbul'da bu tedaviyi yapan tek yer sizin hastaneniz değil
çok şükür birçok yerde var. Başka hastanede tedavi oldum böyle bir sorun da yaşamadım.

Özel Antalya Meydan Tıp Merkezi Cildiye Doktoruna Şikayet

24 Ocak 2024 20:44

Climed Tedavi Merkezi Pulse Dyed Lazer Uygulaması

28 Eylül 2023 08:26

04 Aralık 2023 21:13
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 12:14

03 Mart 2024 14:21