Free-sub.com Fazla Ücret Sorunu

23 Haziran 2023 13:55

Bayram tatilinde kullanmak için Salı günü Trendyol'dan bir satıcıdan Free Sub marka bir dalış elbisesi aldım 2900 TL'ye. Fakat satıcı kargoyu perşembe yapacağını bildirdiği için iptal ettim. Free sub markasını aradım ve İstanbul'da İkitelli'deki fabrikada ürünün bulunduğunu ve oradan alabileceğimi ilettiler. Bugün markanın direk üretiminin olduğu fabrikaya gittim. Fiyatını sorduğumda 3250 TL olduğunu 50 TL indirim yapabileceklerini ve 3200 TL Nakit ödeyerek alabileceğimi ilettiler.

Kendilerine internette aynı ürünün 2900 TL olduğunu ( kargo bedava+satış yeri komisyonu ödüyor firma+kredi kartına faizsiz 3 taksit) ilettiğimde onların düşük karla ürün sattığını ilettiler. Bayramda kullanmak istediğim için mecbur kaldım ve 3200 TL Nakit olarak ürünü aldım.

Şimdi anlatmak istediğim 300 TL fazla ödemem değil. Son kullanıcı seni tercih etmiş, çıkmış dükkanına kadar gelmiş yani senin bütün dış maliyetlerini sıfıra indirmiş, sen, buradan fazla kar elde etmenin peşine düşmüşsün. Mecburiyetler bazen tercihlerimizi daraltıyor ama bu sizin doğru ticaret yaptığınız anlamına gelmesin. Umarım gerekli yerlere ulaşır konu sonuçta yerli üretim yapan bir markamız.

Harun
Harun

Kesinlikle haklısınız yerinden daha ucuz olması gerekiyor ama büyük ihtimal fabrika bayilerini korumak için yüksek fiyat çekmek zorunda olabilir orada ucuza satılsaydı herkes oradan alır ve bayiler bu ürünü satmak istemezdi ve bu markaya reyonlarında yer vermezdi yani olay saçma ama büyük ihtimal böyle işliyor güle güle kullanın

Akın sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 18:47
Sporalisverisim.com Ürünüm Yalan Beyanlar Üzerine Haksız Bir Şekilde İadesi Reddedildi.

02 Ekim 2023 22:56
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 16:12