Fikstürbet Beni Mağdur Etiler Yalan La Dolan La

Halettin
14 Eylül 2024 12:27

Merhaba arkadaşlar, ben Fikstür Bet sitesinin 9 aydır müşterisiyim. Daha önce de bu site hakkında çok şikayetler duydum ama ben genelde küçük paralarla yatırım ve çekimler yaptığım için bu siteye güvendim. Bugün hesabıma 1000 TL yatırım yaptım, şansım yaver gitti ve bakiyem 39 bin TL oldu. 10 bin çekim talebi verdim. 15 dakika sonra iptal ettiler ve bana 2 saat sonra çekimler aktif olacak dediler. Ben de bekledim, 2 saat sonra tekrar çekim talebi verdim. Bu sefer de iptal ettiler ve bu sefer de bana dedikleri, 2 çekim arası 6 saat olmalıdır dediler. İyi de benim zaten son 1 haftadır hiç çekimim yok dedim. T**** diye bir canlı destek var, 'sizlere gerekli bilgiler verilmiştir' diye canlı sohbeti kapattı. Ben de şüphelenmeye başladım. Artık bakiyemi hiçbir şekilde bahis alımı yapmadım. 6 saat sonra çekim talebi verdim. Tekrar üstünden 2 saat geçti ama para gelmedi. Canlı desteğe bağlandım durumu anlamak için, beni hemen canlı destekten engellediler. Sizlere ekran resimleri, oynadığım maçların ekran görüntüsünü atmak istiyorum ama maalesef şu an hesabıma giriş bile yapamıyorum. Demek istediğim arkadaşlar, bu benim başıma geldi. Sizlerin de başına gelebilir, bilginiz olsun. Herhangi bir çapraz bahis alımı da yapmadım, herhangi bir kural da ihlal etmedim. Bunlar küçük paraları ödüyorlar ve güven veriyorlar ama eğer yanlışlıkla yüklü paralar kazanırsanız alma ihtimaliniz yok maalesef.

Efe sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 00:23

Polobet Paramı Vermedi Benim Hesabımı Kapattılar

Halettin
16 Eylül 2024 04:30

Fikstürbet Kazancım Ödenmiyor Canlı Destek Engelledi

02 Ekim 2025 02:07
fiksturbet-kazancim-odenmiyor-canli-destek-engelledi-1.jpg

12 Şubat 2024 14:13
Grand Royal Bet / Grbets Ödemeler Tutarsız, Güven Vermiyor Ve Canlı Destek Hattı Çok Yalancı

Fikstürbet Aylarca Oyalama Ve Hesap Engeliyle Yaşanan Büyük Mağduriyet

27 Ağustos 2025 16:45