Faruk Gıda Www.farukgida.com Küflü Peynir Ve Esnaflıktan Bihaber Yaklaşım

Faruk Gıda Www.farukgida.com Küflü Peynir Ve Esnaflıktan Bihaber Yaklaşım
01 Mart 2024 00:58

Faruk Gıda adı altında Instagram üzerinden sıkça karşıma çıkan sponsorlu reklamlar aracılığıyla süt ve süt ürünleri satan bir firmadan peynir siparişi verdim. Ancak peynirlerden biri küflü çıktı. Bu durumu Instagram üzerinden şikayet ederek ilettim, fakat ne bir geri dönüş yapıldı ne de durumu sormak için arayan oldu. Sponsorlu reklamlar tekrar karşıma çıktığında, altına olumsuz yorum yazdım. Bunun üzerine bana DM üzerinden 'Selam, küf değil o' şeklinde bir mesaj geldi. Oldukça laubali bir tutumla 'Paranı hesabına gönderiyoruz' denildi. Amacım, bu tür esnaflık anlayışına sahip olmayan kişilerden alışveriş yapılmasını engellemek ve umarım bu durumu okuyan birkaç kişiye faydam dokunur.

profile profile profile

Filiz
Filiz

Yorumunuz için çok teşekkürler, gerçekten faydalı oldu. Ben de az sonra yüklü bir sipariş verecektim, artık sosyal medyaya güvenemediğimiz için şikayetlere bakayım da ona göre vereyim siparişi dedim, iyi ki bakmışım ve iyi ki yorum yazmışsınız. Siparişten vazgeçtim.

Pinar
Pinar

Ben geçen hafta sipariş verdim keşke buradaki yorumlara baksaydım. Faturamı ve fotoğrafları da ekleyerek şikayet ettim. Gıda firmasından gelen yanıt şikayet ettiğim için ben saygısızlık yapmışım. Helal edilmeyen paralar yenmez. Burda okuyanların fikirlerini bile değiştirsek onlara ceza dır. Hakkını savunan asla saygısız olmaz.

Pinar sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 19:38
faruk-gida-bursa-peynirlerin-kuflu-ve-kil-icinde-gelmesi-1.pdf

Faruk Gıda Siparişimde Beklenen Ürünü Alamadım, Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum!

06 Ekim 2025 15:02
faruk-gida-siparisimde-beklenen-urunu-alamadim-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-1.jpg