İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

16 Kasım 2024 21:39771

Pazarama üzerinden 9 Kasım'da satın aldığım ürünlerle ilgili, satıcı firma 11 Kasım'da ürünlerin aslında ellerinde olmadığını, sistemsel bir hata nedeniyle satın alabildiğimi söyleyip, siparişimi iptal etmemi rica etti. Bunun üzerine siparişimi iptal ettim ama ücret iadem kartıma yansıtılmadı. Telefonla görüştüğüm temsilci, iademin 3 iş günü sonunda kesin kartıma yansıyacağını söyledi ve beklememi rica etti. Bekledim ancak 14 Kasım'da hala bir iade olmayınca yine aradım, yine 1 gün sonra iade olacağını söylediler ve yine bekledim ama bugün 16 Kasım, 6 gün oldu ama hala iade yok ve görüştüğüm temsilci bu hafta içi kesin diyor yani en az 6 gün daha beklememi söylüyor; hem de benimle hiç alakası olmayan bir sorundan dolayı. Pazarama gibi pazardan yer kapmaya çalışan bir firmanın bu şekilde müşterilerinin paralarını elinde tutup, memnuniyetsizlik yaratarak bunu nasıl başarmayı düşündüğünü merak ediyorum. Ben şahsen bir daha Pazarama'dan ne bir şey alırım, ne de birisine aldırırım.

18 Kasım 2024 07:40 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Bidiriminiz tarafımıza ulaşmış olup yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle Pazarama olarak üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Yaşadığınız durumu çözümlemek ve bilgilendirmek için hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm öneri ve talepleriniz için destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla,

Erman
18 Kasım 2024 08:51

12 Kasım'dan beri inceleme yapıyorsunuz zaten; neyi inceliyorsanız artık? Rica etsem zaten hiç kargolanmadan iptal edilmiş siparişin neyini inceliyorsanız bıraksanız da normal şartlarda 3 günde yaptığınızı söylediğiniz, bugün 8. Günü olan, iademi yapsanız artık, zahmet olmazsa. Ben bıktım bezdim artık müşteri temsilcilerinize dert anlatmaya çalışıp, onların hazır yazılı cevaplarını dinlemekten.

Yasin
Benzer Şikayeti Var
24 Kasım 2024 10:26

Ben de 11 Kasım'dan beri bekliyorum. Anlaşılan herkesi iade için bekletiyorlar. Böyle anlayış olmaz. Pazarama'dan alışveriş yaparken iki kere düşünmek lazım artık. Yattı mı iadeniz?

KOZMOVİTAL-Pazarama Sipariş Bekletme

"Firma biraz geçte olsa ürün tedariğini sağladı. Ayrıca yanında özür niteliğinde hediyelerde gönderildi. Bu güzel jest için de ayrıca teşekkürler."

23 Ekim 2024 15:186.709

3 Ekim tarihinde kampanyalı üründen sipariş verdim. 1-3 gün içerisinde teslim edileceği söylendi. Aradan altı gün geçti,...

2 Yorum

Dermoailem 11 Gün Oldu Ortada Ürün Yok Paramı Geri Alamıyorum

8 Şubat 2024 12:578.226

29 Ocak pazartesi uygun fiyatlı diye siteden bir alışverişim oldu, olmaz olaydı. Baktım ürün gelmiyor perşembe dedim ki ...