Ez Global VP Generatör Hakkında Şikayet

30 Haziran 2023 22:05

Ez Global VP Generatör aldım ve 300 TL yatırdım. Sonra bana PC'de eksik bir program olduğunu söylediler ve 150 TL daha istediler. Aksi takdirde çalışmayacağını belirttiler. 150 TL daha gönderdim ve sonra PC'ye bağlandılar ve programı açtılar. Ancak 26 farklı kod geliyormuş ama sadece ilk kod çalışıyor, diğerleri çalışmıyor. Muhtemelen PC'ye bağlanmadan önce kodu alıyorlar. Sonra kopyala yapıştır yapıyorlar ama sadece 17 TL'lik kodlar çıkıyor, diğer yüksek kodlar hiç çıkmıyor. Telegram'dan yazdım ve sadece 1 tane kod çıktığını belirttim. O da bana bütçem olursa 150 TL daha göndermemi ve şansımı arttırmamı söyledi. O zaman 4-5 tane minimum çıkacağını söyledi. Ancak para iadesi yapmadıklarını ve her durumda sadece 1 tane kod çıktığını belirttiler. Yani, kodların geldiği notun altında hiçbir şekilde 1 tane bile kod çıkmazsa para iadesi yapıyorlar gibi görünüyor, ancak aslında onları ayarlıyorlar ve en başta sadece 17 TL'lik kod gönderiyorlar. Para iadesi yapmıyorlar. Bu mesajları mahkemeye bildireceğimi belirtmek istiyorum. Bakalım o zaman ne yapacaklar.

30 Haziran 2023 22:04

Şu an Telegram'dan beni banladı ez global gerekli yerlerle soruşturma açılacaktır haberiniz olsun engelleyince kurtulduğunuzu sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz ben bitti demeden bitmez!

Düm
Düm

Hangi siteden alım yaptınız bilmiyorum fakat gerçek EzGlobal yazılım'ın Valorant desteği yok yani sizi basitçe sindirmişler EzGlobal yazılım valoranta destek vermemekte sadece cs2'ye destek vermektedir yani sizin attığınız para ile 17 TL tutarında bir kod alıp bunu size sunmuşlar EzGlobal yazılım sadece cs2'ye destek vermektedir ezglobalyazilim.com bu adresten başka bir adrese girmeyin itibarr etmeyin unutmayın EzGlobal sadece cs2'ye destek vermekte valoranta destek vermiyor https://www.ezglobalyazillim.com/ farkettiyseniz 2 tane küçük l var ezglobalyazılım asla 2. Kez para istemez sahtee kişilere itibarr etmeyin

Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

Ez Global Valorant Vp Generator

Bedirhan