Gülnaz sonuçtan hiç memnun değil

Evka Home Aldığım Ürün Elime Ulaşmıyor

30 Ağustos 2023 10:06

Instagram üzerinden aldığım. Evka Home. Tekstil Sanayi. Ticaret limited şirketinden aldığım. Yolluklar hatalı gönderildi düzeltilmesi için firmaya gönderdim. Firma kargonun ulaşmadığını söylüyor fakat Kargo şubesinde sorduğumda kargoyu ilettiklerini söylüyorlar. Ya bir an evvel yolluğumu gönderin ya da ücretini iade edin dediğim halde. Ne ücretim iade ediliyor Ne de aldığım yolluk gönderiliyor. Bir an evvel mağduriyetimin giderilmesi için firmadan şikayetçiyim.

06 Eylül 2023 18:36
Evka Home Aldığım Ürün Elime Ulaşmıyor

Hala dönüş olmadı

26 Aralık 2023 22:06

Evka Home Tekstil Evka Home Tekstil şirketi için yazdığım şikayetin şikayet varda kaldırmam için firma tarafından baskı uygulanmakta Şikayetini kaldırmazsam kul hakkına gireceğim adaletli olmadığım yönünde baskı yapılmakta hem hatalılar hem de duygusal baskı yaparak şikayetimi kaldırmamı istiyorlar.

26 Aralık 2023 22:38

Enka Home öğlen birden beri rahatsız ettikleri yetmiyormuş gibi şikayetimi kaldırmam için artık tehdit etmeye başladılar

Çiğdem
Çiğdem

Müşterimiz ile görüşüp çözümün üretilmesi için gerekli her turlu bilgi sağlanmıştır. Müşterimiz ürününü değiştirmek istemediğini uğraşmak istemediğini belirterek sunduğumuz çözümü dikkate almamayı tercih etmiştir.

15 Şubat 2025 22:00

20 Şubat 2025 22:24