Devlet Hastanesinde İlgisizlik Ve Mahremiyet Sorunu

Devlet Hastanesinde İlgisizlik Ve Mahremiyet Sorunu
16 Kasım 2024 22:13

Mersin Erdemli Devlet Hastanesi'nde 15 Kasım saat 15:00'te M***** C******** Ortopedi bölümüne randevum vardı. Daha önce de kendisine gitmiştim. MR çektirdikten sonra kontrol edilip ilaç takviyesine başlamıştım. İlaçlar bittikten sonra yeniden kontrole gittim, ancak ağrım azalmadı, aksine arttı. Ekstra olarak daha kötüydüm. Kendisine gözüktüm ama asla ilgili değildi. Odaya hastaları tek tek değil, beşer kişilik gruplar halinde alıyordu. Mahremiyet diye bir şey yoktu. Ekstra olarak bana tedavinin detaylarını vermedi. Geçmediyse parayla PRP yapabilirim, o da olmazsa ameliyat dedi. Ben de kendisine, geçmeyecekse neden ücretli bir şekilde tedavi olacağımı sordum, açıklama yapmadı. Kendisi saygısız ve ilgisiz bir şekilde konuşuyor, asla ilgilenmiyor. 2 aydır bu ağrıyla geziyorum. Kendisine detaylı bilgi vermeme rağmen asla yardımcı olmadı. Yanımdaki hastalar da bizi dinledi, çıktığımda yanıma gelip destek verdiler. O ağrı ve sancıyla eve dönmek zorunda kaldım. İşini sadece parayla yapan bir doktor. Yazdığı ilaçlarla bile 1-2k değerinde kutularca ilacı içmeme rağmen ağrım azalmadı. Başından savar gibi hastalara bakacaksa, odanın içinde mahremiyet olmayacaksa biz neden devlet hastanesine güveniyoruz? Lütfen bu konuda bir önlem alın. İnsanlar acıyla girip acıyla çıkıyor. Ekstra olarak başka doktordan randevu almak istiyordum. MHRS’ye girdiğimde randevuma gelmemiş olarak doktorun onaylamadığını gördüm ve şu an yeniden randevu almam için 15 gün geçmesini beklemek zorunda kalıyorum. Bu ağrı ve acıyla geçireceğim günlerin hesabını kim verecek? Aşağıya MHRS randevumun onaylanmadığına dair kanıt bırakıyorum, ismimi karalamak zorunda kalıyorum.

Gökçem sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 16:42
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Kaba Tavrı Ve Hastane Personelinin İlgisizliği Mağduriyet Yaşattı

07 Ağustos 14:21

Yanıltıcı Randevu Bilgisi Ve Hizmet Eksikliği

13 Şubat 14:41
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede İletişim Sorunları Ve Kötü Davranış

06 Şubat 10:42