Haluk sonuçtan hiç memnun değil

ERA Koleji Genel Müdürlüğü Ve Gaziosmanpaşa ERA Kolej Kampüsü

03 Ocak 2024 17:47

İstanbul/Gaziosmanpaşa ERA Koleji kampüsünde 5. ve 7. sınıfta okuyan çocuklarımın 2024-2025 yılı kaydını yaptırmak için okul tarafından arandık. Kayıt yapmaya gittiğimizde %125'e varan zamlı fiyatlarla karşılaştık. Bu da yetmezmiş gibi 55.000 TL tutarındaki yemekhane hizmetini Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğine (ek: RG-19/2/2020-31044) aykırı olarak zorunlu tuttuklarını ve yemekhane ücretini ödemeyi taahhüt etmemiz için senet imzalamaya zorladıklarını gördük. Kanunlar, kurallar ve yönetmelikler sadece vatandaşların uyması için mi var? Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Öğretim Birimi ile günlerce yaptığımız görüşmeler sonucunda böyle bir dayatmanın yapılamayacağını ilettiler ve okul müdürü Y**** K**** D*****'un (dosya kayıt numarası ve fotoğrafı mevcuttur) ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yazılı dilekçesinde de bu yönetmeliğe uyacaklarına dair imzasının olmasına rağmen, okulda kayıt işlemleriyle ilgilenen Z***** Hanım'a yemekhane ücreti ödemeyen velilerin kaydının alınmaması yönünde kesin talimat verdiğini öğrendik. Bize 6 Ocak 2024 tarihine kadar kayıt yaptırmazsak fiyatların tekrar zamlanacağını belirttiler. Çocuklarımızı kaydettiğimiz tutarların üzerinden değil, liste fiyatları üzerinden farklı bir hesaplama yöntemiyle yanıltıldığımızı ve ilk amacı eğitim olan kurumun ticarethane görünümüne büründüğünü gördük. Kurum sahibi F**** Ş***** hiçbir itirazı kabul etmeyerek kendi bildiğini okumaktadır. Gerek CİMER'e gerekse İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yaptığımız şikayetlere rağmen hiçbir ilerleme kaydedemedik.

profile profile profile
18 Ocak 2024 12:58 (Şikayetten 14 gün sonra)

Değerli velimiz, Konu ile ilgili şikayet talebiniz kampüs yönetimi ve merkez yönetim ile paylaşılmıştır. Daha detaylı görüş ve iletişim için bizlere ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz

Haluk
Haluk
23 Ocak 2024 20:24

Sorun yaşayan benim çözüme kavuşturması gereken sizlersiniz neden ben arıyorum. Buyurun arayın şikayeti siteden kaldırmam için aramayın çözüm sunmak için arayın olur mu?

Oğuzhan
Oğuzhan

Sizi destekliyorum böyle bir dayatma var ve çağrı merkezi telefonları açılmıyor.

26 Aralık 2023 19:53
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

ERA Koleji Erken Kayıt Fiyatları

25 Aralık 2023 00:43
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler ERA Koleji-zorunlu Yemek/okul Ücreti Artışı

25 Aralık 2023 18:51