Alper sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Aidatlar Karşısında Hizmet Yokluğu Ve Güvenlik Endişesi

15 Kasım 2024 18:34

Yönetimden şikayetçiyim. Yüksek fiyatlarda aidat vermemize rağmen, asla karşılığını göremiyoruz. Binlerce lira aidat alınıyor ama ne görüyoruz. Derseniz koca bir hiç. Aylardır düzenli olarak elektrikler ve sular kesiliyor. Saatlerce de gelmiyor. Zaten geldiğinde de sular günlerce düzelmiyor, sarı sarı akıyor. Bu kadar büyük ve yüksek katlı sitede jeneratörler nasıl devreye girmez kesinlikle anlamıyorum. Yüksek bir katta oturduğumuz için her şey elektrikle çalışıyor. Yeri geliyor. Öğle yemeğine eve geliyorum ama evime çıkamıyorum çünkü 20 kat merdiven tırmanmam gerekiyor. Yukarı çıktığımda da ocaklar elektrikle çalıştığı için işe yaramıyor, su da elektrikle birlikte nasıl oluyorsa gidiyor. Özellikle bu kesintiler öğle yemeği saatinde ve iş çıkış saatlerinde yaşanıyor. Acil bir durum olsa bir yangın çıksa veya hastanelik bir durumumuz olsa ambulans gelse sağlık ekipleri 20 kat yukarı çıkıp sedyeyle de 20 kat aşağı mı indirecek bizi? Veya yangın çıkarsa ne yapacağız? Fırtınalarda camların fırlayıp aşağı düşmesi zaten ayrı bir facia. Elmar Towers yazarsanız Twitter'da çıkan videolarda görebilirsiniz. Ayrıca 2 yıldan fazladır. Burada kalıyorum ve dış camlar sadece 1 kere silindi. Bu kadar aidat parası alıyorlar. Hiçbir şeye de yaramıyor.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Elmar Towers Sorun Gideremeyen Site Yönetimi

22 Nisan 2024 12:29
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Şeffaf Olmayan Yönetim Ve Yüksek Aidatlar Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyoruz

17 Mayıs 2025 15:14
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Atış Yapı West Point Her Açıdan Fiyasko!

02 Kasım 2023 19:53

Özyurtlar İnşaat Ntowers Aidatları Gereğinden Fazla