Mustafa sonuçtan çok memnun

27 Mayıs 2024 08:08
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Eğe seramikle ilgili yaşadığım sorun kalan seramiklerin iadesiydi. Çünkü elimde epey bir seramik vardı. Şikayet var a yazdıktan sonra nihayetinde telefon ettiler ve seramikleri geri iade ettik. Böylece sorunu çözdüler. Teşekkür ederim. Eğe seramik ve Şikayetvar a”

Eğe seramik Kemalpaşa fabrika satış mağazasından seramik aldım. 3 farklı seramikten bana orada 1-2 kutu fazla al dediler. Banyolar bitti her birinden 4 er kutu arttı. Telefon ettim artanı iade edeceğim diye. Bana iade almıyoruz şirket karar aldı dediler. Nereden baksan 12 metre kare seramik arttı. Peki ben bunları nereye koyacağım ve ne zamana kadar muhafaza edeceğim. Benim artık bir işime yaramıyor. Satış yaparken ve parayı peşin alırken iyi. En küçük esnaf bile iade alırken koskoca eğe seramik fabrikasına yakıştıramadım. Bana satış yaparken söyleselerdi belki tercih etmezdim. Hakkımı sonuna kadar arayacağım.

27 Mayıs 2024 13:34 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikâyet / konu tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeleri yapabilmek adına, talebiniz ile ilgili bilgileri göndermenizi rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

05 Haziran 2024 12:12

Eğe Seramik ten seramik almıştım 12-13 metrekare artmıştı paketi daha hiç açılmamış durumda iade etmek istedim iade kabul olmuyor dediler bende şikayetim. Com şikayette bulunmuştum. Bir bayan bana dönüş yaptı şikayetiniz değerlendiriliyor diye. 10 gün oldu hala değerlendiremediler ne hikmetse. Bu kadar zor mu anlamadım doğrusu?

12 Haziran 2024 14:33

Miray sonuçtan çok memnun

06 Haziran 2024 15:22
Ege Seramik Yaşatılan Mağduriyet!

Ege Seramik Defolu Seramikler Ve Yetersiz Çözüm!

19 Ocak 2025 07:16

Çanakkale Seramik Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları