Efsanebahis Sitesinde Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı
Efsanebahis sitesi çok büyük pişmanlık. 6 gündür türlü yalan ve otomatik mesajlarla paranızı yatırmıyorlar. Ve kimseye ulaşamıyorsunuz. Sürekli kendini inanıldığını sanan bayan isimli arkadaşlar var. Ciddiye alınmıyorsunuz. Aranmıyorsunuz. Cevap verilmiyor.
Efsanebahis Payfix Çekim Talebi Uzun Süre Bekleme
Sitenin hemen hemen 10 yıldır aktif kullanıcısıyım. Gece saat 04:13'te çekim talebi verdim ve şu an saat 17:30. Neredeyse 13 saati geçmiştir ve mağdur oluyorum. Sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum. Daha fazla mağduriyet yaşamadan sorunun bir an önce çözülmesi dileğiyle.
Efsanebahis Kazançlarında Sürekli Bahane Üretilmesi!
Efsanebahis, kazanınca para vermiyor. Sürekli bahane ile 1.30 oran kupon oynayın, öyle verelim diyorlar. Kalkıp 1.30 kupon oynayıp kazanıyorum ama yine de ısrarla ret veriyorlar. Utanmadan yine aynı şeyi söylüyorlar.
Efsanebahis Ödeme Sorunu Ve İlgisizlikle Karşılaştım
Efsanebahis paramı vermiyor. İki gün oldu, hâlâ paramı yatırmadılar. 18 bin TL çekim yaptım, bir muhatap yok. Sürekli bilgisayardan aynı şeyleri yazıyorlar. Kimse ilgilenmiyor. Yazıyorum ama boş.
Efsanebahis Sitesinde Ödeme Sorunu Yaşadım
Efsanebahis sitesi kazandığım 9k parayı hesabıma yatırmıyor. Önce 30 dakika ile 6 saat arası dediler, 24 saat geçti hala hesaba geçen bir şey yok. Canlı desteğe bağlanıyoruz, hep kopyala yapıştır cevaplar.
Efsanebahis Ödeme Yapmıyor Yardımcı Olun
Efsane bahis sitesine yatırım sağladım, 6 gün oldu hala ödememi yapmadılar. Yardımcı olun lütfen, canlı destek umursamıyor. 300 TL yatırım sağladım, 19 bin TL yaptım, çekim talebi verdim. Sürekli aynı şeyleri yazıyorlar. İletişim kurumu kimse yatırım yapmasın.
Efsane Bahis Sitesinin Ödeme Yapmaması
Merhaba, sizin oyunlardan kazandığım parayı 6 yıldır oynadığım site 3 gündür çekim yaptığım ve onaylandığı halde hesabıma yatırmadılar. Bu konu hakkında siz bir şeyler yapabiliyor musunuz? Bu siteler böyle yaparak insanların inancını yitirip oyunlardan uzaklaştırıyor. (Efsanebahis) Sitenin adıdır.
Efsane Bahis Ödeme Yapmıyor
Eski üyeyim, bayağı da yatırım var. 19 bin TL'yi 3 gündür ödemiyorlar. Ödeme yapıldığı takdirde şikayeti kaldırırım. Kafalarına göre iptal ediyorlar. Bazen canlı destek cevap vermiyor, sürekli oradan oraya aktarılıyoruz. Ödemem gelirse şikayeti kaldırırım. Umarım ödememiz gelir.
Efsanebahis Paranızın Dilencisi Olmayı N
Yıllardır üye olduğum bu site artık dağılmış halde. Paramız yatmıyor. Ne olacağı da belli değil, beklemedeyiz ama bu işler böyle olmaz. Biz de ona göre ödemelerimizi yapıyoruz, sistemimizi kuruyoruz. Müşteri temsilcileri bazen hiç cevap vermiyor, hepsi birbirine aktarıyor.
Efsanebahis Ödeme Yapmıyor
Efsanebahis tamamen ödeme yapmayan bir site. 130 bin tl kazandım, cuma gününden beri sadece 20 bin tl ödeme yaptılar, sürekli iptal ediyorlar. Kazandığımızı zannedip kaybettirmek istiyorlar.
Efsane Bahis Ödeme Yapmıyor
Kaç yıldır bu siteye üyeyim, milyonlarım gitmiştir. Bugün çekim yaptım, kaç saat oldu hâlâ para gelmedi. Müşteri temsilcisi hep aynı cümleyi kuruyor: 'Çekim talebiniz onaylanmış, tarafınıza iletilmek için finans biriminde sırada beklemektedir. Mümkün olan en kısa sürede tarafınıza iletilecektir.' Eğ...
Efsanebahis Ödeme Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Problemi
Efsanebahis pişmanlıktır. Ödemeleri yapmayıp sallıyorlar. Müşteri temsilcisi diye birini koymuşlar, talebiniz işlem sırasında diyor fakat hiçbir şekilde ödeme yok. 3 haftadır aynı problemle karşılaşan çok arkadaş var.
Efsane Bahis Ödeme Yapmıyor
Efsane bahis sitesi günde elli defa mesaj atıyor, şöyle böyle bonus var diye para yatırdım. Dördüncü yatırımda 7000 TL kazandım, 10 saat oldu, halen y...
Efsanebahis Sitesi Tutan Kuponu Kaybetti Olarak Gösteriyor
Efsanebahis sitesinden Türkiye Hollanda maçında Türkiye kırmızı kart görür bahsi oynadım. B***** Y******* kırmızı kart görmesine rağmen kupon yatmış görünüyor. Durumu belirttiğimde sürekli ilgili birime iletildi diye geçiştiriyorlar. Umarım hatayı düzeltilir yoksa site için ciddi güven kaybı sebebid...
Efsanebahis380.com Kazançları Yatırmıyor
efsanebahis380.com sitesinde yıllardır oynuyorum. Kazanç sağlamanız halinde para yatırma işlemleri hep aksatılıyor bilinçli olarak. Sonra en son iptal ediyorsunuz o da bir şekilde eriyor. Kasa 100 binlerdeyken çekim yapsaydım artık kesin vermezlerdi. 10 bin liralık gibi çekimim oldu ama 3 gündür ona...
Efsanebahis Sitesi Parayı Vermiyor
Efsanebahis sitesinde hesabım da 20.000 TL var iki gündür çekme talebinde bulunuyorum fakat iptal ediliyor. Canlı destek hattı finans departmanında sırada olduğunu söylüyor işlem iptal oluyor ve paramı vermiyorlar. Aslanbey33 adlı kullanıcı olarak şikayetçiyim