Driclor Hiçbir İşe Yaramıyor

9 Eylül 2023 02:208.491

Ben ömrü hayatımda böyle bir rol-on görmedim, alalı daha 3 gün oldu eczaneden, etkisini geçtim Görmeyi yan etkisini görmekten ona fırsat kalmadı, yanma, kızarıklık, kaşıntı, gece uykumdan uyandırıyor kaşıntısı, kaldırın piyasadan insanların hayatlarıyla oynamayın

1 Destek
11 Eylül 2023 10:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Şikayetinizle ilgili olarak yapmış olduğumuz görüşme neticesinde ilgili ürün şikayet kaydı alınmış olup, GSK Tuketici Sagligi tarafından gerekli görüşme gerçekleştirilmiştir. Sizin de sağladığımız geri dönüşten memnun kaldığınızı umuyoruz. Süreci değerlendirmek için bireysel üyeliğinizden giriş yaptıktan sonra profilinizdeki şikayetlerim bölümünden karşınıza çıkacak alanda anketi doldurup, memnuniyetinizi yıldız vererek bize iletebilirsiniz. GSK Tüketici Sağlığı ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarmızla, GSK Tüketici Sağlığı

Rumeysa
11 Eylül 2023 17:34

Pardon da neyiniz memnun kalacağım? Beni arayıp gereksiz sorular sorup kapattınız, çözüm önerisiyle gelmediniz, ya da çözüm üretmediniz, madem ürününüzden emin değilsiniz neden piyasa sunuyorsunuz

Öne ÇıkanKonular