2022 yılında Viaport Venezia AVM'de bulunan Dr. Cleanse güzellik firmasına lazer epilasyon fiyatı almak için gittim. Gittiğimde bana deneme seansı adı altında bir seans işlem yapıldı ve bunun karşılığında da benden ne kadar olduğunu hatırlamadığım bir miktar ücret talep edildi ve ben ödememi yaptım.
Daha sonrasında ise istersem seanslara devam edebileceğimi, memnun kalmazsam da iptal edebileceğimi söyleyerek bana bir sözleşme imzalattılar. Ben de başka seans oluşturmayıp birkaç gün sonra seanslarımı iptal ettirmek için aradım ve gelmeyeceğimi söyledim. Üzerinden 1 ay geçmeden bana yasal takiple alakalı mesajlar gönderildi ve tekrar arayıp ben iptal ettim, bana neden SMS gönderiyorsunuz dediğimde, 'Bir bakalım efendim, bir yanlışlık olmuş, iptal edilmiş sözleşmeniz' diye bilgi verildi. Gelgelelim aradan 2 seneden uzun bir süre geçti ve tarafıma yine aynı firmadan borcum olduğuna, yasal işlem başlatılacağına dair ve onların deyimiyle son tebligat olarak bir tebliğ yaptıklarını zannederek bana mesaj atıyorlar.
Bunun üzerine telefonda konuştuğum hanımefendi bana resmen hizmet almadığım bir durumun parasını ödememi, yoksa avukata vereceklerini söylüyor. Ben sizden herhangi bir hizmet almadım, randevu oluşturup da randevuma mı gelmedim, yoksa girdiğim seansların ücretini mi ödemedim de siz benden ücret talep edebiliyorsunuz? Kaldı ki bana 'iptal edildi, bir yanlışlık olmuş' dediğiniz olayı 2 sene sonra karşıma çıkarıyorsunuz. Üstelik sözleşmemi görmek istiyorum dediğimde de bana sözleşmeyi veremeyeceklerini, genel merkezlerinde olduğunu, oranın da bir adresi olmadığını söylediler.
Gel de sen bu yalana inan şimdi. Hiçbir şekilde benden almadığım bir hizmetin parasını isteyemez, beni bu şekilde mesajlarla tehdit eder gibi konuşamazsınız. Şikayet var aynı durumu yaşayan insanlarla dolu sayenizde, buradan sonra CİMER'e de şikayet edeceğim, asla bu durumun peşini bırakmayacağım. Bir de karşımdaki hanımefendi 'Ben randevu oluşturmadım, zaten iptal ettiğim bir şeye neden randevu oluşturayım, siz benden neyin ödemesini istiyorsunuz? ' dediğimde 'Ne yapalım o zaman, randevu oluştursaydınız' diye gayet saygısızca bir cevap alıyorum.
Sizlere hakkınız olmayan bir ödemeyi asla yapmayacağım ve bu durumu da taşıyabildiğim kadar ileriye taşıyacağım. Konusunda emin olmanızı tebliğ ederim, bu da benden size bir tebliğ olsun.