Ece sonuçtan hiç memnun değil

Doubletree By Hilton Moda -valede Hasarlanan Aracıma Çözüm Bulunmuyor

16 Temmuz 2024 21:31

Merhaba,
İsmim Güzide Ece A***** 22/06/2024 tarihinde bir gece olarak otelinizde konaklama yaptım. Otel girişinde sağlam olarak valeye teslim ettiğim aracımı 23/06/2024 tarihinde teslim alırken ön camda büyük bir kırık tespit ettim. O tarihte valede görevli U*** Bey ve otelde sorumlu Y**** Bey’in bilgisinde kamera kayıtlarına bakılarak aracımın vale sorumluluğundayken hasarlandığı tespit edilmiş olup ekteki tutanak tutuldu.
Ardından vale hizmetlerinden sorumlu P**** Bey’in iletişim bilgileri tarafıma verildi.
O tarih itibariyle her hafta başka bir sebeple aracın tamiratıyla ilişkili olarak oyalandım.
P**** Bey ile son görüşmemizde, otelin ödeme gününün çarşamba olduğunu ve operasyon müdüründen haber alır almaz bana dönüş yapacağını söyledi. Sonrasında da aynı şekilde ben size dönüş yapacağım diyerek asla bir çözüm dönüşü alamadım. Buna istinaden otel operasyon müdürüne mail yoluyla ulaşmaya çalıştım.
Servis ile görüştüğümde de kendilerine bir dönüş yapılmadığı bilgisini aldım.
Kırık cam ile 3 haftayı aşkın süredir idare etmeye çalışıyorum. Konuyla alakalı geri dönüşünüzü rica ederim. İyi çalışmalar.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 14:10

21 Ocak 2024 21:11
Latanya Hotel (Ankara) Vale Hizmetinde Meydana Gelen Araç Hasarı

12 Haziran 2025 10:29
Bobo By The Stay Aracımı Teslim Etmiş Olduğum Vale Dikiz Ayna Kapağını Düşürmüş Olarak Teslim Etti
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Otel Otoparkında Aracım Zarar Gördü, Verilen Sözler Tutulmadı Ve Mağdur Edildim

19 Eylül 2025 10:28
Otel Otoparkında Aracım Zarar Gördü, Verilen Sözler Tutulmadı Ve Mağdur Edildim
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 18:21