Doğadakal Bungalov İlgisizlik Ve Pahalılık

02 Temmuz 2023 23:07

100 yıldız olsa 100 yıldız verirdim. Rize'de 4 bungalovda kaldım. En lüksü, en iyisi, en süperi burasıydı. Kahvaltı on numara. Hizmet 10 üzerinden 100.

Yukarıda yazdıklarım 4 sene önceki yorumum. Sahibi henüz işleri büyütmemiş, bu kadar zengin olmadan önceydi. Doğada kalın 4 sene önceki ilk müşterisi sayılırım. Karadeniz turu yaptığımda en beğendiğim yerdi. 4 sene sonra tekrar gittiğimde her şeyin değiştiğini fark ettim. 4 sene önce kendi elleriyle kahvaltıyı ayağınıza getiren adam şu an müşterilerin yüzüne bile bakmıyor. Oda rezervasyonu yaptıktan sonra karar değiştirip ekstra ücreti neyse vereyim, diğer odayı verin dediğimde o tarihte rezervasyon değişikliği yapamıyoruz denildi. Oraya gidip sorduğumda normalde yapıyoruz ama doludur diye hayır denilmiştir denildi, ama odalar boştu ben yazdığımda. Dışarıdan yiyecek içecek getirmek yasak. Odalar sinek böcek dolu. Jakuzisi arızalıydı. Odaya kahvaltı istemek ekstra ücret. Yani her şeyi paraya dökmüş doğadakal. 4 sene önce tekrar gidebilmek için heveslenen ben bin pişman olmuş şekilde ayrıldım oradan. Bir daha asla gitmem.

Çok daha uyguna, çok daha güzel yerlerde kaldım vallahi. 0 yıldız olsaydı, 0 yıldız verecektim. O kadar pişman oldum.

Rize Mavera Bungalov Mağduriyeti

09 Eylül 2024 13:33
Rize Mavera Bungalov Mağduriyeti
Atlas sonuçtan hiç memnun değil

Buz Gibi Bungalovda Donduk, Tatilimiz Mahvoldu

12 Şubat 2025 19:23

Sarayızadem Bungalov Hayal Kırıklığı Yaşamak İstemezdim

29 Ocak 2024 16:57

28 Kasım 2024 19:02
Hijyen Sorunları Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 20:42