Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 20:33

Daikin Marka Kombim var. 11 Ekim 2022' de aldım ve 6 yıl garantisi (sözde) başladı. Cihazımın garantisi başlayalı henüz 2 yıl olmuştur ve garanti bitimine 4 yıl vardır. Cihazımızda son zamanlarda sürekli basınç düşme problemi yaşadık ve su basmak durumunda kalıyorduk. Daikin'i 4449990 çağrı merkezi aracılığıyla arayıp garanti kapsamında sorunun çözülmesini istedim. Yetkili servisi yönlendirdiler. Gelen teknik personel "genleşme tankı havası bitmiş ve hava basılması gerekiyor" dedi ve bunun garanti kapsamı dışında olduğunu belirterek tarafımdan ücret talep etti. Garanti kapsamında yapmanız gerekli dedim, yetkili servis beyefendi kabul etmeyince evimden ayrıldı. Daikin Garanti Şartnamem ektedir. "Genleşme tankı hava basılması ve/veya genleşme tankı değişimi garanti kapsamı dışındadır" diye bir yazılı ibare yoktur. Vesselam baştan sona pişmanlık ve kötü bir deneyim içeren süreç oldu. Daikin Kombi alırken 1 değil 2 değil 3 kez ölçün tartın. Almak mı almamak mı karar sizin!

daikin-kombi-garanti-kapsami-ve-servis-sorunu-1.pdf
29 Kasım 2024 09:01 (Şikayetten 12 saat sonra)

29 Kasım 2024 13:04

Hiçbir sonuç alamadım. Sattıklarının ürünün garanti süresi içerisinde arkasında durmuyorlar! Daikin hafızamda "kötü bir müşteri deneyimi" yaşatan marka olarak yerini almıştır. Bunu her ortamda anlatacağım/yazacağım.

Hande sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Daikin Kombi Garanti Kapsamında Ücretli Çözüm Önerileriyle Mağdur Etti

Hande
26 Mayıs 2025 23:57

Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Kombi Değişimi Reddedildi

Gülseren
17 Ekim 2024 14:14
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
28 Şubat 2025 20:11
Garantili Üründe Haksız Ücret Talebi
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
09 Ocak 2025 22:07