Daikin Kombi Arızası Ve Yapılamayan Cihaz

Murat
27 Ocak 2024 22:33

Evime takılan Daikin yoğuşmalı kombinizi tamiri edemiyorlar ve ben mağdurum. Anlaşılan reklamlarınızdaki gibi değil kaliteniz ilk 1 yıl güzel sonra arizalar başladı ve bir türlü tamiri yapılamadı tam 2 yıldır servislerimiz cihazı yapmaya çalışıyor. Nefret ettim kombinizden nefret ettim servisinden evim şu an buz dolabına dondu.

30 Ocak 2024 13:06

Daikin merkezden aradım 3 defa ayrı günlerde ve benim arızalı Daikin yoğuşmalı kombimin tabirini yapmaları için gönderecekleri servis çalışanları hala gelmedi yani bu da demektir servis ler Daikin fabrikası çalışanları arasında bir kopukluk var ve bu da biz tüketicilere zaman kaybı olarak yansıyor amaç nedir bence zamanı uzatarak garanti süresini dondurmaya çalışıyorlar. Buna dur diyecek biri yok mu? Daikin fabrika yönetimi bu durumdan sorumludur.

29 Ocak 2024 08:05 (Şikayetten 1 gün sonra)

Nihayet sonuçtan çok memnun

Nihayet
12 Aralık 2023 22:33
"Şikayetimize geri dönüş yapıldı kombimiz çalışıyor Leyla Hanıma teşekkür ederiz"
Ayhan sonuçtan çok memnun

Ayhan
24 Ocak 2024 19:53
"Arızalı olan kombini bir üst marka ile değişim gerçekleşti teşekkürler Daikin"

Daikin Kombi Sorunları Çözülmüyor.

Olga
28 Aralık 2023 17:44
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
29 Kasım 2023 11:11
"Mert beye teşekkürler sorunumuzu çözdü"
Anil sonuçtan hiç memnun değil

Anil
04 Aralık 2023 16:32