Altan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 14:58

Geçen yaz aldığım ve hiç kullanmadığım Daikin marka klimamı ilk kez bu yaz kullanmaya başladım fakat üçüncü kullanışımdan itibaren tahliye hortumundan çıkması gereken su klimanın fan kısmından evin içine parkelere akmaya başladı. Konuyla ilgili müşteri hizmetlerini arayıp servis randevusu talep ettiğimde kaydımın oluşturulduğu ve gün içinde dönüş yapılacağı söylendi. Bu olay 10 gün içinde 3 defa yaşandı ve aynı durumu sürekli yaşadığımı söylememe rağmen verdikleri cevap hep aynı oldu. Bu markayı çok öneren oldu fakat ben hiçbir şekilde kimseye tavsiye etmeyeceğim.

05 Ağustos 2024 15:55 (Şikayetten 57 dakika sonra)

07 Ağustos 2024 20:14
Daikin Beni Pişman Etti

Bugün uzun uğraşlarım sonucu Daikin tarafından yetkili servis çalışanları arızayı gidermek üzere evime gönderildiler. Gelen servis çalışanları klima kurulumu için gelen ilk servis elemanlarını suçlayarak klima soğutma su borusunun eski ev sahibinin kullandığı klima borusu olduğunu ve bu borunun duvar içinde kaldığı için tıkalı olup olmadığını kontrol etmeden kullanıldığını söyleyerek tıkalı olan borunun değişimini yaptılar (ekte değiştirildikten sonraki fotoğrafı mevcut). Değişim yapıldıktan sonra servisten, değişimi yapan çalışan arkadaşlar aranarak yapılan işlemle ilgili bilgi alındı ve kendilerine tarafımıza söylenmek üzere; bu işlemin servis olarak yaptıkları ekstra bir işlem olduğunu ve en azından 500-1000 TL bir yakıt parası vermemiz istendi. Ben de kendilerine paranın sorun olmadığını ama bu istedikleri ücretin yasal olup olmadığını sordum ve neden yasal olmasın ki tarzında bir cevap aldım. Bunun üzerine uzun konuşmalar üzerine bu ücreti kendilerine göndereceğimi fakat bu durumu Daikin’a bildireceğimi söyleyerek IBAN göndermelerini istedim. Bana göndereceklerini söyleyerek telefonu kapattılar fakat IBAN gönderen olmadı. Akşam saatinde yani bu durumu buraya yazmadan yaklaşık yarım saat önce bu sefer servisin sahibi olduğunu söyleyen başka bir beyefendi arayarak ödeme yapmak istemediğimi öğrendiğini ve sorunun ne olduğunu sordu ben de kendisine yukarı da yazmış olduğum süreci anlattım kendisi bana fatura keseceğini ve 1000+KDV olarak para göndermemi istedi. Bunun üzerine ben de kendisine 500-1000 TL mazot parası adı altında istenen parayı verseydim parayı faturasız şekilde havaya mı atmış olacaktım tarzında konuşma yaptım ve karşılığında sana iyilik yaptık 15 gündür beklediğini söyledin işini hızlandırdık kötülük mü ettik dedi. Bu cevap karşısında çok sinirlendim ve bu ödemeyi yapmayacağımı söyledim karşılığında da sen 1000 liralık adamsın işte diye cevap aldım (görüşme yaptığım numaralar bende saklıdır). Şimdi koskoca Daikin firmasına sormak istiyorum: 1- Kurulumu yapan servisin hatasının bedelini müşterileriniz mi ödemek zorunda? 2- Yapılan işlemler öncesinde müşterilerinize bu işlem garanti kapsamında değildir diye bilgilendirme yapmıyor musunuz? 3-Bütün servisleriniz böyle magandalardan mı oluşuyor? 4- Servisleriniz “sen 1000 liralık adamsın işte” diyecek cüreti nereden buluyor? 5- Yapılan bu kara borsa işlemden haberiniz var mı? Son olarak karşılaştığım bu durumun hesabını her yerde soracağım ve hakkımı her mecrada arayacağım.

Mehmet sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2023 23:15
"Leyla hanim ve Ege bolge müdürlüğünün ilgisi ile sorunum hemen çözüldü"
Kenan sonucu yetersiz buldu

Daikin Klimam Sürekli Su Püskürtüyor Servis Çözüm Sunamıyor