Çağdaş sonuçtan memnun değil

D-Maris Bay Resort'ta Nusr-Et Deneyimi: Zehirlenme Ve İlgisizlik

17 Ekim 2024 14:30

9 Ekim giriş, 11 Ekim çıkış tarihli Doğuş grubuna ait D-Maris Bay Resort'ta ailem ile birlikte tatilimizi gerçekleştirmek üzere yola çıktık. Otelimize yerleştik, her şey çok güzel gidiyordu. Akşam yemeği için otele bağlı olan Nusr-Et Steakhouse'a gittik, siparişlerimizi verdik. 2 şiş şaşlık ve dana lokumu iyi pişmiş olarak sipariş verdik. Siparişlerimiz geldiğinde her iki ürün de kanlı ve pişmemişti, tekrar pişmesi için geri yolladık. Bizim önümüze geldiğinde tekrar hala çiğ ve pişmemişti. Eşim emzirdiği için yemeyeceğini belirtti. Ben de ayıp olmasın diye tekrar pişirmek için geri göndermek istemedim ve yedim. Akşam odaya çıktığımızda hafif karın ağrım oldu. Daha sonra uyuduk. Gecenin 3'ünde ani bir ağrı ile uyandım ve ishal oldum. WC'den çıkamıyordum, yatağıma döndüğümde soğuk soğuk terlemeye başladım. Tekrar uyudum, tekrar uyandım, yürüyecek mecalim yoktu. Otelin doktoruna gittim, bana iğne ve ilaçlar verdi. Kullanmaya başladım ancak hiçbir şekilde iyi gelmiyordu. İstifra etmeye başladım. Tekrar otel doktoru ile görüşüp iyi olmadığımı belirttim, kendisi başka bir şey yapamayacağını, serumun yasak olduğunu söyledi. Misafir işlerine gittim, durumu anlattım, Nusret'ten sonra böyle olduğumu, zehirlenmiş olabileceğimi belirttim. Bana form doldurmam gerektiğini söylediler. Benim formu dolduracak halim yoktu. Yine de formu kendileri doldurup yetkili birimlere göndereceklerini belirttiler. İshal ve istifra hala devam ediyordu. Tekrar resepsiyona gidip en yakın hastane nerede diye sordum, en yakın hastanenin yarım saatlik yol olduğunu söylediler. Kendim gidemeyeceğimi belirttiğimde hiç yardımcı olmadılar ve o şekilde araba kullanarak hastaneye gittim. Eşim ertesi günü yola çıkmayacağımızı düşünüp tatili 1 gün daha uzatmıştı. Ertesi günü kendimi iyi hissettim ve resepsiyonu arayıp kendimi iyi hissettiğimi, otelden çıkış yapabileceğimi belirttim. Onlardan ücret iadesi istedim ancak çıkış yapabileceğimi, mazeretimin olmasına rağmen ücretin iadesini yapamayacaklarını belirttiler. Biz de öyle olunca ne yazık ki 1 günümüz boşa gitmiş oldu. Bugün 17 Ekim ve otelden hala doldurulan form ile ilgili bir bilgi, bir sonuç, ne bir bilgi yazık ki verilmedi. Doğuş grubuna ait bir otelde böyle şeylerin yaşanması çok ilginç. Birçok ünlünün ve turistin tatil yaptığı otelde, Nusret gibi büyük bir restoranın etlerinin, biz pişmiş istememize rağmen çiğ et olarak gönderilmesi skandal. Paramızla rezil olduk. Üstüne zehirlenip otelde mahsur kalarak otele daha çok para ödedik ve kimse yardımcı olmadı.

Eymen sonuçtan hiç memnun değil

Yalıhan Aspendos Hotel Tatilimizin Zehir Olmasına Neden Olan Otel

17 Eylül 2023 13:52

Q Premium Resort Ailecek Zehirlenme Vakası Yaşadık

20 Temmuz 2023 14:32
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 21:57
Turunç Resort Otel'e Rezervasyon Yaptırmadan Mutlaka Okuyun
Birnur sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 16:11
Clover Magic Seagate Belek Hotel Bu Otel Herkesi Zehirliyor.
Merve sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 16:52