Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 12:57

https://www521cratosslot.com yatırdığımız paralar hesapta görünmüyor. Alt limitten yatırılan tutarı, asgari yatırmam gereken tutara tamamlayın dediler. 2.500 + 3.500 Tl yatırdım. Müşteri hizmetleri ile iletişim kurdum, tek sefer de ödemem gereken tutar asgari 6.000 TL olduğunda yatırdığınız tüm tutar hesabınız da göreceksiniz dediler, yatırdım. Hesapta görünmediği gibi müşteri hizmetleri ile iletişim kuramıyorum, canlı destek cevap vermiyor.

30 Temmuz 2024 19:49

Gönderdiğim tüm para gitti. Canlı desteği de kapattılar. Muhatap yok.

03 Ağustos 2024 16:55 (Şikayetten 5 gün sonra)
03 Ağustos 2024 19:53

Merhaba, İlgili site hala açık. Önlem alıyor olsanız hala açık olma ihtimali olmazdı. Benim gibi mağdur olan belkide yüzlerce kişi var. Bunların sadece bir kısmı şikayetini size iletebiliyor. Nasıl olur da sizin adınıza sadece noktalama işaret koyup, para transferleri yapacak kadar yatırım yapıyorlar. Kısa sürede kapatılacak olsa bu kadar yatırım yapamazlar. Ciddi önlemler almadığınız müddetçe iyi niyetli olduğunuzdan şüphe ederim. Ödediğimiz bedel karşılığında hizmet almak isterdik. Sizin önlem almamanız, ya da almıyor olmanız mağduriyet yaratmaktan öteye geçmiyor. Şikayet var adresinden yazıyor olmamdaki maksat başka insanlar mağdur olmasın.

16 Ağustos 2024 08:03

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Vaadlerle Kaybolan Binlerce Lira

22 Ekim 15:04

Bakiyem Varken Oyunlara Erişim Engellendi, Paramı Çekemiyorum

Ali
31 Ekim 00:04
Buse sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Buse
26 Şubat 2024 12:14