Murat sonuçtan çok memnun

Chery Android Auto Bağlantı Sorunu

13 Şubat 2024 12:34
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Kısa süre içinde telefonla ulaşıp bu soruna dair doğru yönlendirmeleri yaparak sorunumu çözen Chery'ye teşekkür ediyorum. Sorunumla çok hızlı bir şekilde ilgilendiler.”

Yaklaşık 3 ay önce Tiggo 7 Pro aldım. İlk iki ay Android auto'yu sorunsuz kullandım fakat son bir aydır çeşitli çözüm yöntemleri denememe rağmen Android auto bağlantısı kurulamıyor. Aracımı bluetooth kullanarak telefonla eşleştiriyorum fakat ne yaptıysam Android auto bir daha bağlanmadı. Bu sorunun çözümü konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

13 Şubat 2024 13:16 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Merhaba,Murat S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

14 Şubat 2024 15:44

Ahmet
Ahmet
Şikayeti Çözüldü

Hocam sorunun nasıl çözüldüğünü yazabilir misin? Bazen benimde bağlanmıyor belki bana da çözüm olabilir

Murat

Aracın multimedya ekranında Yerel Ayarlar - Wi-Fi adımlarını takip edip Kablosuz Bağlantı Noktasını açık duruma getirdiğimde bendeki Android Auto bağlantı sorunu çözüldü. Bir deneyin, sizin sorununuzu da çözebilir. Bunun dışında, multimedya sistemini fabrika ayarlarına geri döndürmek de sorunu çözmenize yardımcı olabilir. Android Auto bağlantısı konusunda Chery yetkililerinin bir başka tavsiyesi ise telefondan aracı bulup bağlanmak yerine araçtan telefonu bulup bağlantı kurmak. Tüm bunları denemenize rağmen sorun devam ediyorsa yetkili servise danışmanız gerekebilir.

Eren
Eren

Aynı problem 8pro aracım da da var acaba telefon ile neyle uğraşıp yaptılar

Yıl Boyunca Çözülemeyen Android Auto Sorunu

Alper
19 Nisan 2025 10:41
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro'da Sürekli Donan Android Auto Sorunu

07 Nisan 2025 09:10