Chery Android Auto Bağlantı Sorunu

13 Şubat 2024 12:3433.934
Murat'ın Teşekkür Mesajı
Kısa süre içinde telefonla ulaşıp bu soruna dair doğru yönlendirmeleri yaparak sorunumu çözen Chery'ye teşekkür ediyorum. Sorunumla çok hızlı bir şekilde ilgilendiler.

Yaklaşık 3 ay önce Tiggo 7 Pro aldım. İlk iki ay Android auto'yu sorunsuz kullandım fakat son bir aydır çeşitli çözüm yöntemleri denememe rağmen Android auto bağlantısı kurulamıyor. Aracımı bluetooth kullanarak telefonla eşleştiriyorum fakat ne yaptıysam Android auto bir daha bağlanmadı. Bu sorunun çözümü konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

13 Şubat 2024 13:16 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Merhaba,Murat S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Murat
14 Şubat 2024 15:44

Ahmet
Şikayeti Çözüldü
15 Şubat 2024 14:53

Hocam sorunun nasıl çözüldüğünü yazabilir misin? Bazen benimde bağlanmıyor belki bana da çözüm olabilir

14 Şubat 2024 20:03

Aynı problem 8pro aracım da da var acaba telefon ile neyle uğraşıp yaptılar

Yıl Boyunca Çözülemeyen Android Auto Sorunu

19 Nisan 2025 10:416.816

1 sene önce aldığım Tiggo 8 aracımda, 1 yıl içinde 3 kere servise gitmesine rağmen çözülemeyen Android Auto bağlantısı p...

Tümünü Gör

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri

Öne ÇıkanKonular