Yeter sonuçtan hiç memnun değil

Central Park Sports Club Kötü Hizmet Veriliyor

05 Haziran 2024 01:08

Bu spor salonunda 4 yıldır sık sık aralıklı olarak antrenman yapıyorum. Buraya yapılan çoğu iyi yorum çalışanlar tarafından yapılmış hepsini tanıyorum.
Kendinizi büyük bir tesis gibi tanıyorsunuz fakat sıradan mahalle arasındaki spor salonundan farksızsınız. Hatta bana göre daha kötü çünkü cycling yapmak için sadece hocalar ile kullanabilirsiniz dediniz. Bunun dışında gidip bisiklet falan kullanamazsınız. Bisikletleri girişi yüksek kapısında close yazan bir odaya kapatmışlar. Spor yapmak için para ödeyip yapamayabilirsiniz dikkat ⚠️😃 Bu en garip olaydı. Bunun dışında SPA var diyorsunuz ama saat 9’da kapatıyorsunuz, aynı zamanda crossfit, squash, basketbol alanı da kapanıyor, işten çıkıp gelen insanların bu saate yetişmesi imkansız. He bir de sauna çalıştığı halde spanın kendi müşterisi yoksa arızalı diye yazı asıyorsunuz çok ayıp. Kullandırmamak adına elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Yukarıdaki katta 10 tane duşun 7 tanesi arızalı🙃3 tuvaletin 2’si arızalı! Madem kendinizi tesis gibi hissediyorsunuz buna göre kendinize çeki düzen vermeniz gerekir. Daha bitmedi SPA var fakat peştamal veya havlu verilmiyor. Yıllardır vardı bir anda kaldırdılar kan ter içindeyken duş alacaktım havlu sordum hiç sıkılmadan bana ‘peştamal zaten vermiyorduk’ dediler aklımla dalga geçtiler resmen? Bunu söyleyen ise salonun sahibiydi bu dahada feci. Adama verecek cevap bulamadım çünkü beni saf yerine koymaya kalktı!
Duşta bulunan şampuanlar sabunlar kaldırıldı! Bir çok tesiste, kulüpte su arıtmadan müşterilere ücretsiz servis edilir ama burada su bile dışarıdan daha pahalı. Saç kurutma makinesi 1 gün var ise diğer gün yok.
Spor salonunun ağırlık çalışılan bölümüne gelecek olursak yerdeki zemin o kadar kötü ki bozuk otoban yolunda arabanızın motoru perte çıkar ya hani aynı öyle bir çok yerde göçük var. Squat yaparken ayağınızı düz zemine koymak için bir arayış içine girebilirsiniz çünkü zemin çok eski ve yıpranmış durumda. 6 ay öncesine kadar eski üyelerine daha pahalıya sattıkları yıllık akşam üyeliğini çok ucuza her önüne gelene sattılar. Çoluk çocuk ve tabiri caizse spor yapmak haricinde sadece kadın kız tavlamaya gelenler ile doldurdular salonu. Antrenman yaparken gözlerin üstünüzde olmasından daha rahatsız edici bir şey olamaz. Tüm konsantreniz dağılıyor. Çünkü kafanızı nereye çevirirseniz çevirin aynı bakışlar çünkü salon tıklım tıklım.

Mood Fit House Spor Salonunda Yetersiz Ve Dağınık Ortam!

27 Kasım 2024 20:47
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Orange Luxury Spa Kötü Hamam Kötü Kese

11 Ağustos 2023 23:42

Kötü Temizlik, Hijyen Sorunları Ve Eksik Olanaklar

07 Temmuz 2025 10:43

Black Fit Spor Salonu (Adana) Pişmanlığı

29 Mayıs 2025 08:07
Meral sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 12:04