Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Ccleaner Üyelik İptali Ve Haksız Ödeme Sorunu

05 Aralık 2024 19:41

Ccleaner uygulamasını bilgisayara indirerek ücretsiz üyelik oluşturdum ve Premium hesabı denemek için kart bilgisi girdim üyeliği Premium yaptım. Beğenmezsem iptal ederim diye düşünerek kullanmaya başladım. Uygulama tam olarak istediğim gibi çalışmadığı için üyeliğimi iptal etmek istedim ama sisteme giriş yapılmıyor, üye bilgilerimi girebileceğim bir sistem yok, üyeliğimi iptal edemiyorum. Ve benden günlerdir para çekilmeye çalışıyorlar. Bu durumdan bıktım. Defalarca mail attım ama oyalıyorlar beni. Bugün yine ödeme almaya çalıştılar. Artık tahammül edemiyorum, Ccleaner bu sorunu çözmezse konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne yazacağım.

10 Aralık 2024 00:07

Çözümsüz kalan ve sorunu kesinlikle mahkemeye taşıyacağım Ccleaner markasıyla yaşadığın soruna ilişkin başka bir şikayette daha bulunmak istiyorum. Ccleaner markası müşterilerine kesinlikle cevap dahi vermiyor. Sorunu çözmüyor. Cleverbridge adlı şirket bu uygulamaya müşteri temsilciliği yapıyor, aktif bir müşteri temsilcisi yok veya destek hattı çalışmıyor. Bu şirket hakkında Ticaret Bakanlığına şikayette bulunacağım. Bana bir kez daha ödeme yapın emaili gelirse de maddi manevi tazminat davası açacağım. Sizinle uğraşmaktan bıktım.

09 Aralık 2024 23:52

Ccleaner yıldırma e-maillerine ve ödeme almaya çalışmaya devam ediyor. Ccleaner hakkında Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Gerekirse Ticaret Bakanlığına da şikayet edeceğim.

11 Aralık 2024 18:20

Gelişme yok…

Eyvallah üstad sayende iptal ettim Bu kadar karmaşık olması komedi

Yusuf
Yusuf

Benim de başıma geldi. Deneme sürümü aldım. Sonra iptal etmek istedim benden cleverbridge referans numarası istedi. Site İngilizce olduğundan tam anlaşılamadı. Uygulama üzerinden aboneliği yönet kısmını girince direkt siteye yönlendiriyordu. Ve bunun çözümü şu şekildeymiş. https://www.cleverbridge.com/?scope=cusecolp&_ga=2.188637995.20242664.1742880178-1280513285.1742880178 bu siteye girip mail adresi ve doğrula karakterlerini giriyorsunuz. Sonra size referans numaranızı mail atıyor. Sonra uygulama üzerinden aboneliği yönet kısmına girince mail adresi ve referans numarasını giriyorsunuz ve iptal etme sayfası çıkıyor.

Deneme Sürümü İptal Sorunu

Rıdvan