Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Cata Solar Armatürlerin Kalitesizliği

20 Aralık 2023 15:11

11/12 tarihinde internet üzerinden Vira Elektrik (Dilmaçoğlu Elektrik) firmasından 4 adet Cata marka CT-7310 7W 3200K bahçe armatürü satın aldım. Ürünler firma tarafından gayet güzel paketlenmiş olarak zamanında geldi. Ancak ürünleri açarken bir tanesinin solar ile armatür arasındaki bağlantısı kırıldı. Bir ürünün solar paneli diğerlerinden farklıydı ve çalışmadı. Bir diğer ürün akşamdan geceye kadar yandı ve sonra söndü. Bir diğer ürün ise ikinci gün arızalandı. Vira Elektrik yetkilileri iyi niyet göstererek ilk kırılan ürünü iade edin, yenisini gönderelim dediler. Diğer ürünleri bildirdiğimde 'Elimizdeki ürünleri kontrol edelim, acaba fabrikasyon bir hata mı var?' dediler. Henüz bu konu ile ilgili bir dönüş yapmadılar. Cata gibi ülkemizin gururu olan, yerli ve ürünlerinin kaliteli olduğunu bildiğim bir markanın ürünlerinin bu kadar kalitesiz olması beni son derece şaşırttı ve üzdü. Benim hatam, bahçeye yerleştirmeden önce kontrol etmemek oldu. Bu ürünlerin Vira Elektrik firması tarafından Cata firmasına iade edilmesini ve ödememin geri verilmesini talep ediyorum.

Cata Bahçe Armatürlerinde Erken Kırılma Ve Yedek Parça Sorunu: Güvenlik Riski Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

25 Eylül 2025 11:17
Salih sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 14:52
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Karaköy'de Aldığım Spot Lambalar Patladı, Firma İade Kabul Etmiyor

16 Ekim 2024 14:13
Karaköy'de Aldığım Spot Lambalar Patladı, Firma İade Kabul Etmiyor
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Cata Fırması Satmış Olduğu Ürünlerin Arkasında Değil

16 Eylül 2024 18:06