05 Şubat 2024 16:20

Casinom, casino paramı vermiyor, günlerdir oyalıyor. Önce güncelleme olduğunu söylediler. Daha sonra en az 600 lira çekmeniz gerektiğini belirttiler. Oysaki daha önce 200 lira olduğunu ifade etmişlerdi. Ben de mevcut 500 liramı 700 lira yaptım, ancak bugün 1000 lira yapmam gerektiğini söylediler. Bu, deneme bonusu değil; ben yatırım yaptım, 3 veya 4 kez yatırım yaptım. Şikayetçi olacağımı, polise gideceğimi söylediğimde ise benimle iletişimi kestiler ve beni engellediler.

06 Şubat 2024 11:46 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli üyemiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Casinom müşteri temsilcimiz konu ile alakalı sizlerle iletişime geçecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Casinom Destek Ekibi ...

11 Şubat 2024 01:42

Canlı destek sürekli beni engelliyor nasıl iletişime geçiyorsunuz siz hiç mi Allah korkunuz yok benim kafamda tümörler var şeker hastalığı kollarımda kas yırtılmaları var tiroit hastasıyım daha sayayımmı sizin ananız bacınız yok mu eşim cezaevinde benim paramı vermeyen çocuklarına kefen parası yapar inşallah Allah büyük

11 Şubat 2024 01:51
Casinom Paramı Vermiyor Şikayet Deyince Engelledi

Bu kadar mı dinsizsiniz bu dünyanın bir de ahiret kısmı var ben zaten zor durumdayım para yatırdım başta 200 çekebilirsiniz dedi canlı destek sonra 400 bende parayı çoğaltıkça arttırdı sonra 600 çekebilirsin dedi ben 700 yaptım fazla olsun ki bir daha pürüz çıkarmasın dedim sonra 1000 yapman lazım dedi bu deneme bonusu değil ki ben yatırım yaptım en başta da bakım çalışması var dedi hakkımı helal etmiyorum çocuklarınızdan çıkarsın Allah inşallah benim bedduam tutar canımı yakanın canı yansın

11 Şubat 2024 01:54

Canlı destek sürekli engelliyor siteye de giriş yapamıyorum bir de iletişime geçecek diyorsunuz siteye girişi engellediniz neler yazacağım size de izin vermiyor burası yazıyorum silmek zorunda kalıyorum yoksa size söyleyecek o kadar şey var ki

20 Şubat 2024 01:37

Hala param verilmedi polise gideceğim artık

Kadir
16 Şubat 2024 18:57
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
13 Şubat 2024 09:29
Ali sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 12:45
Casinoviva Deneyimi: Beklentiler Ve Hayal Kırıklıkları
Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

Sea Star Casino Bunlardan Bir Şey Çıkmaz

30 Eylül 2024 02:59
Ahmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

16 Aralık 2024 22:07