Memoli sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 19:38

Paramı yatırmıyorlar. 20 gündür bahaneler dışında bir şey yok. Hesap güncelleme, risk birimi, e-posta ekibi, belge ibraz edin. Hepsini yaptım ama boşuna mağdurum. 112 bin param var, çekemiyorum, iptal ediyorlar. Asla ödeme yapmıyorlar. Çözümü yok mu? Lisans şirketine başvuru yapacağım.

01 Ekim 2024 17:53

Hiçbir gelişme yok en sonunda site beni attı asla ödeme yapmıyorlar kesinlikle girmeyin bu siteye ben elimden geldiğinde herkese söyleyeceğim

20 Eylül 2024 18:35

Beni arayıp yok malı suçlardan arıyorum deyip yorumu silmemi istediler bunu yazıyorum buraya parayı vermemek için her şeyi yapıyorlar ama bende almak için her şeyi yapacağım.

04 Eylül 2025 09:25 (Şikayetten 11 ay sonra)

Değerli üyemiz yaşadığınız sorun ile ilgili destek ekibimiz tarafından sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Casinodünya Müşteri Destek Ekibi.

06 Eylül 2025 22:01

2024 yılının Temmuz ayında Casinodunya sitesi üzerinden yaptığım 113 bin TL tutarındaki kazancım ödenmedi. Çekim işlemi için benden kimlik ve adres bilgilerim istendi, tüm evrakları eksiksiz ilettim. Ancak param hesabıma yatırılmadı, üstelik hesabım kapatıldı. Bu süreçte Casinodunya ile defalarca iletişime geçtim fakat herhangi bir sonuca ulaşamadım. Sonrasında farklı numaralardan aranıp şikayetimi kaldırmam için baskı yapıldı ve tehdit edildim. Hem kazancımdan oldum hem de 16 bin TL ana paramı tamamen kaybettim. Casinodunya sitesinde yaşadığım mağduriyetin bir an önce giderilmesini ve bana ait olan tutarın tarafıma eksiksiz ödenmesini talep ediyorum.

15 Eylül 2025 11:04

Yaklaşık 14 ay önce Casinodunya sitesine toplamda 16.000 TL (5.000+5.000+6.000 TL) para yatırdım. 113.000 TL kazanç elde etmeme rağmen, hem kazancımı hem de yatırdığım ana paramı alamadım. Defalarca kimlik ve adres bilgilerimi istediler, her defasında farklı bahanelerle ödememi geciktirdiler ve en sonunda hesabımı kapatıp siteden attılar. Şu anda hesabıma erişimim yok ve paramı geri alamıyorum. Tüm bu süreçte müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeme rağmen hiçbir somut çözüm sunulmadı, sürekli oyalandım ve mağdur edildim. Ben sadece yatırdığım 16.000 TL ana paramın iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde, hakkımı aramaya ve bu mağduriyeti başka insanların da yaşamaması için her platformda paylaşmaya devam edeceğim.

Memduh
17 Kasım 2023 03:31

01 Ekim 2023 16:00
Arcan sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 03:29
Seyfi sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 22:47
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
11 Kasım 2024 14:01