Havva sonuçtan hiç memnun değil

Capcut Ücretlendirmesi Kullanıcıları Mağdur Ediyor!

Capcut Ücretlendirmesi Kullanıcıları Mağdur Ediyor!
Havva
17 Aralık 2024 18:17

Ben bu uygulamanın ücretinin fazla olduğunu düşünüyorum ki sadece ben değil, eminim ki birçok kişi de aynı fikirdedir. Ben bu uygulamayı 5 senedir kullanan birisiyim, ilk çıktığından beri kullanıyorum. O zamanlar capcut dediğinizde kimse bilmiyordu bile, bilinmeyen bir uygulamaydı. Çok da memnundum, editlerimi rahatlıkla yapabiliyordum. Yakın zamanda işimden ayrıldım ve bu arada capcut ücretlendirilmişti. Satın almak istiyorum ama aşırı pahalı geliyor. Geçenlerde baktım, 1000 küsur fiyat diyor. Sadece bir uygulama ve bunun haricinde, ben bu uygulamayı kullandığımdan beri arkadaş çevrem, akrabalarım, annem, ablamgil olsun, onların telefonlarına indirmiş birisiyim. Soruyorlardı çünkü, söyleyip indiriyordum. Yani bayağı kullandığım bir uygulamaydı ve sadece bu değil, tek kullandığım uygulamaydı. Ücretlendirilmesiyle kalmadı, sadece ilk başta şablonların bazıları ücretli oldu. Sonra bazı efektler, geçişler ücretli oldu. Sonrasında her şeye ücretlendirme getirildi. Bugün uygulamanıza sadece bir ses eklemek için girdim, ses eklemeye bile ücretlendirme getirmişsiniz. Vallahi helal olsun, büyük bir kitlenin diline düşmüştünüz ama artık herkes bu durumdan şikayetçi. Yavaş yavaş uygulamayı kullanmayı bırakıyorlar. Bence buna artık bir çözüm getirin. Zaten önceden bu uygulama ücretsizken bile kazanıyordunuz, herkesin indirmesiyle TikTok'a bağlandınız, önerisi oldunuz. Kendinizi geliştirip ücretlendirdiniz, yani çok saçma.

26 Ocak 2025 19:46
Kral sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2025 16:50

Capcut Ücretli Sürümde Logo Sorunu Ve İade Talebi

Damla
02 Ekim 2025 19:15
Efsaneye sonuçtan hiç memnun değil

Capcut Creatör Pro Üyelikte Kazançların Hesaba Yansımaması Sorunu

Efsaneye