Cadde Dental Eksik Tedavi Ve Sürekli Sorunlar: Diş Sağlığı Kabusu

28 Kasım 2024 12:04

İzmir'de özel cadde dental ağız ve diş sağlığı polikliniğinin sahibi olarak kendisini tanıtan dr. DT. ***** ****** implant diş yaptırdım. 72 yaşında olmama rağmen bir kerede 17 adet dişimi çekti ve dikişler attı. Sonradan araştırdığım kadarıyla çene cerrahisi doktoru olmamasına rağmen cerrahi işlem ile toplam 8 adet implant diş taktı.

2 sene boyunca protez dişler kırıldı ve defalarca sökülüp yeniden yapıldı. Bu süre zarfında dişsiz kaldığım yetmezmiş gibi her defasında çektiğim acı ve mağduriyetlerden ötürü sağlığımdan oldum ve hala olmaya da devam ediyorum ve sorunlar hiç bitmedi. Son bir yıldır ise vida yeri tıpaları ile vidaların çıkması nedeniyle yemek ile yutmama sebep oldu ve dişler yerinden çıkacak derecede gevşek.

Kendisine her ne kadar ne gerekiyorsa en iyi şekilde yapılsın dememize rağmen, kemik tozu yüklemesi yapmamak ve bunun kuruma süresini beklememek için 4 alta ve 4 üste implant taktı ve bizlere bunu anlatırken kesinlikle yeterli olacağını ve bir sorun olmayacağını söyledi. En son dişler takıldı ve gördük ki dişler çenede yarım kalmış derecesinde kısa olmuş ve yıllardır çiğneme sorunu yaşamaktayım.

Yaklaşık 7-8 defa dişler kırıldı ve bunun dışında 5-6 defa da vidaları çıktığı 2 sene boyunca için gittik geldik. En baştaki anlatımlarına aldandık ve inandık. Yahu kime inanacağımızı şaşırdık artık. İzmir’de faaliyet gösterdiği cadde dental kliniğini kapatmış ve şu anda Antalya şehrinde d****** klinik ismi ile faaliyet göstermektedir. Dişler ile ilgili oluşan sorunlar için kendisine ulaştığımızda ise hiçbir sorumluluğu kalmamış gibi herhangi bir klinikte ücretini bizim karşılamamız gerektiğini söylemektedir.

Ödemeyi kredi kartı ile yaptık ancak ne bir fatura ne de dişlerin sertifikasını vermemişlerdir. 2-3 yıldır fatura ve sertifikaları kendisinden ve sorumlu personeli olan F**** bey’den talep ettiğimizde ise çeşitli mazeretler ile yakın zamanda keseceğiz demişlerdir. Sorunlardan ve kırılmalardan ötürü yaklaşık ayda bir kliniğe gittik geldik.

Tedaviye ilk başladığımız tarihlerde kliniğin girişinde bulunan bekleme salonunda bekleyen hastalar olurdu ancak 1 yıl sonra gördük ki bekleme salonunda ya bir bekleyen vardı ya da yoktu, bekleyenin de sorunlardan ötürü geldiğini o esnada ilgililere anlatımından duyardık. Tüm ilgili makamlara şikayetlerde bulunacağım ve hukuki süreç başlatacağım.

Tugay
Tugay

Merhaba Sekine, aynı mağduriyeti bende yaşadım ve birden fazla kişi olduğumuz da açık bende yasal işlemlerde bulunmak için adım atma sürecindeyim. Seninle bu konu hakkında konuşmak isterim lütfen benimle iletişime geç. E-posta adresim: [email protected]

Vahit sonuçtan hiç memnun değil

Mucize Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde Diş İmplantı Yalanı

01 Şubat 2024 16:43
Mithat sonuçtan hiç memnun değil

Vs Klinik Başarısız All On Four İmplant Uygulaması

26 Temmuz 2023 15:53