İrem sonuçtan hiç memnun değil

Gör Yapı Göryapı İnşaat Kurumsalsızlığı

19 Eylül 2023 18:41

Gör yapı'nın 1050 konutlardaki projesi hakkında bilgi almaya gittik. Şirket sahibinin oğlu projeyle tamamen kendisinin ilgilendiğini babasının bu projeyi tamamen ona bıraktığını söyledi ve ödemeler hakkında bütün bilgilendirmeleri kendisi şahsen yaptı bize. Kendisinin bize sunduğu fiyatlandırmaları kabul edip ertesi günü sözleştiğimiz sözleşmeyi imzalamaya gideceğimiz zaman babasının ödemeleri ve rakamı beğenmediğini öğrendik. Bizden söz verdikleri rakamın çok üstünde bir peşinat isteyip ekstra ödemeler talep ettiler.

Kendi oğluna bile saygısı olmayan bir şirket sahibinin, bize saygısının olmasını beklememiz zaten bizim komikliğimiz :)
Bütün kurumsal firmaların sabit belirledikleri ödeme planları vardır. Bir gidişinizde ötekinden çok farklı ödeme planı duymazsınız.
Kurumsal olmadıkları zaten belli ama pazarcı ağzıyla da ev satmaları :) :) :)

22 Eylül 2023 12:10

Bursa 1050 konutlar projesi göryapı inşaattan daire almak için pazarlığımızı yaptık ve fiyatta anlaştık. Sözleşme için bilgilerimizi aldılar ertesi günü sözleşme imzalamaya gittiğimizde ilk ev sahibi olacaklara kredi kolaylığı çıkması meclisten geçecek haberleri üzerine daire fiyatlarında ciddi atışta bulup bizi caydırmak için ''siz bu dairenin parasını ödeyemezsiniz'' gibi çirkin söylemlerde bulundular. Sayın Belediye başkanı kentsel dönüşüm için anlaştığınız bu firma insanlara güven vermiyor. Bizleri mağdur etmekle kalmayıp kişisel haklarımıza da hakarette bulunuyorlar. Lütfen bir yaptırım uygulayın.

11 Ekim 2023 15:00 (Şikayetten 21 gün sonra)

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Göryapı İnşaat 1050 Konutlar Bursa Güven Vermedi

20 Eylül 2023 14:21
Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

Bakyapı İnşaat Daire Alma Deneyimim

31 Ağustos 2023 12:17
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dev Yapı İnşaat Randevu Hayal Kırıklığı Ve Metraj Oyunları

01 Ocak 2024 18:47
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy

11 Mayıs 2024 20:38