İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Gör Yapı 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm

28 Eylül 2023 10:29

Merhabalar Akpınar mahallesi 1050 konutlarda şehit yüzbaşı doğan sevinç cadde Ata apartmanı f25 blokta ikamet etmekteyim. Kentsel dönüşümden dolayı evleri boşaltmamız gerekiyor fakat maddi durumum iyi olmadığından dolayı kiraya çıkacağım evi geç buldum. Kentsel dönüşüm firmasıyla irtibata geçip taşımanın 04.10.2023 perşembe günü yapılacağı söylendi. Bu süreçte binaya sürekli hurdacılar girip duvarları yıkıp petekleri söküp ses yapıyorlar. Daha 1 hafta burada ikamet edeceğiz. 1.5 yaşında kızım yeni koklear implant ameliyatı oldu ve bu çıkan yüksek sesler ruh halini ve gelişmekte olan sese karşı duyarlılığını aşırı derecede olumsuz etkilemektedir. Bu işler binada kimsenin kalmadığında yapılması gerekmez mi? Bu ne ses bu ne gürültü sabah 08.20'de başlayıp hepimizi panikle uyandırdılar. Lütfen bu süreçte bize destek olunması ve biz taşınmadan önce binaya girip duvar yıkmalar petek sökmeler balkon kırmalar vb. olmamasını rica ediyoruz. Yangından mal kaçırıyorlar sanki. Acilen destek istiyorum. Kentsel dönüşüme hayır demiyorum bu şekilde yönetimsiz bir dönüşüm istemiyorum insanları mağdur etmesinler başkalarının 200 300 TL hurda kazancı için huzurumuzu bozmalarını istemiyoruz.

11 Ekim 2023 15:22 (Şikayetten 13 gün sonra)

Merhaba; Maruz akldığınız durum için firmamız olarak çok üzüldük. Ancak bu yıkımın muhatabı firmamız değildir. Bu konuda anlaşma yapılan firma yetkilileri ile görüşmeniz daha doğru olacaktır. İyi günler dileriz.

Mehmet sonuçtan memnun değil

14 Şubat 2024 15:18
Ankara Sinpaş Altın Oran Kat Sakinlerini Mağduriyeti

TOKİ Yeşilbayır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sorunu.

Muhammet
30 Temmuz 2023 21:14
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Nef İnşaat Gürsel Mahallesi Mağdurlarıyız

08 Ocak 2024 09:57
Nizamettin sonuçtan hiç memnun değil

Nizamettin
03 Ekim 2025 14:20