Btwin Decathlon'dan Aldığım Bisiklette Sürekli Lastik Problemi

İnan
04 Haziran 2024 14:30

10.05.2024 tarihinde Ankamall Decathlon mağazasından Btwin 500 Doctogirl 16 jant pembe beyaz bisiklet aldım. Aldıktan sonra eve getirdim, hiç binilmemesine rağmen durduğu yerde arka lastiği indi. Aldıktan bir hafta sonra Antares Decathlon mağazasına götürdüm. İncelediklerinde arka iç lastiğinin fabrikasyon olarak hatalı üretilen jantın içten batması sonucu patladığını söylediler. 10 gün sonra tekerlek değişimi yapıldığı ve teslim alabileceğim söylendi. Teslim aldıktan sonra eve getirdim ancak 1 gün sonra tekerleğin yine inik olduğunu fark ettim. Müşteri hizmetlerini aradım, ürünün değişimini talep ettim. Antares şubesinin beni değişim için arayacağını belirttiler ancak 3 gündür arayan olmadı. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım ancak değişim yapamayacaklarını belirttiler. Henüz bir kere bile binilmemiş bisikletin fabrikasyon olarak kusurlu olmasına rağmen değiştirilemeyeceğini belirttiler. Sıkıntı yaşamamak için kurumsal olduğunu düşündüğüm Decathlon'dan aldığım bisiklete Decathlon bahaneler üreterek sahip çıkmıyor. Buradan mağduriyetimin giderilmemesi halinde yasal mercilere başvuracağımı bildiriyor, ivedilikle mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

03 Kasım 2024 18:41
Decathlon'dan Aldığım Bisikletin Sorunları Ve İlgisizlik