Almira sonuçtan hiç memnun değil

Brawl Stars Hesap Silme Uyarısı

Brawl Stars Hesap Silme Uyarısı
07 Mayıs 2024 19:49

Oyuna giriş yapamıyorum. 'Hesap silme uyarısı' isminde bir uyarı beliriyor. 'Yardım ve destek' kısmına başvurun diyor ancak bu mümkün olmuyor çünkü oyuna giremiyorum; uyarı nedeniyle 'Tamam' dediğimde ise tekrar giriş yapıyormuş gibi oluyor ve aynı uyarıyı alıyorum.

22 Mayıs 2024 21:31

Oyun “hesap silme uyarısı” isimli bir uyarı verdiği için hesabımı kurtarmaya çalıştım. Hesabımın bilgilerine ulaşamadığım için hesabımı kurtaramadım. Bende mecburen hesabın devre dışı kalmasını bekledim. Bu seferde “Hesabın devre dışı bırakıldı” uyarısı nedeniyle oyuna giriş yapamıyorum.

09 Mayıs 2024 19:34

Hesabımı kurtarmak için oyuncu kodum gerekiyor. Fakat erişemediğim için hesabımı kurtaramıyorum. Oyuncu koduma oyun içinden erişemiyorum çünkü hesap silme uyarısı adında bir uyarı var bu yüzdende hesabımı kurtaramıyorum oyuncu koduma oyun dışından arkadaşım olmadığı içinde ulaşamıyorum lütfen yardım edin.

08 Mayıs 2024 21:05

Oyuncu koduma erişemiyorum. (#ABC123 harfler ve rakamlardan oluşan kimliğe yarayan koda) oyun hesap silme uyarısı veriyor. Yardım ve destek kısmında hesabımı kurtar deyince oyuncu kodunu istiyor oyun içinde arkadaşım olmadığı ve oyun içine giriş yapamadığım içinde hesabımı kurtaramıyorum. Lütfen yardım eder misiniz?

14 Haziran 2024 00:08

Hesabım isteğim olmadığı halde devre dışı bırakıldı ve şu an ben oyuna giriş yapamıyorum yardımcı olun lütfen

Kürşat
Kürşat

Merhaba gelişme oldu mu? Bende aynı sorunu yaşıyorum.

Brawl Starsa Giremiyorum

21 Mayıs 2024 23:23
Brawl Starsa Giremiyorum

18 Şubat 2024 22:01
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 04:51