Boston Drink & Dessert Boston Diyarbakır İşletmecilik Dersi Almalısın

19 Mayıs 2024 14:45

Açıldığı gündendir istisnasız her ay eşimle gidip 6 kişilik 'ALL ın One' siparişini veririz mekanda da yarım saat kadar tatlımızla birlikte çayımızı yudumlarız ve normal insan midesine sahip olduğumuz için kalanı paket yaptırırız ve yaparlar yaptılar. Bakın istisnasız her ay bunu yaparız kalanı evde yemek için. (en basit fast food işletmesi bile paket yapar kalan yemekler için -ki bu benim hakkım) ama dün gittiğimiz mekanda her zamanki gibi paket yaptırdık. Mekanda kasa önünde pakete bir bakayım dedim 5 tane çikolata bulamaç halinde. Kasadaki beyefendi (! ) (kendisinin 4 franchise ı olduğunu iddia ediyor :) ) ) kalanı paket yapma uygulamalarının olmadığını çalışanlarının arkasında durmadığını bunu da doğru bulmadığını söyledi. Ben oraya 2 kişi gelip 6 kişilik ürün alıp çayımı suyumu içip (çayları da bayattı yazıklar olsun yine de susup içtik) uzun uzadıya kalmıyorsam. Sen de benim bütün kalan ürünlerimi paketleyeceksin. Benim hakkım olan kalan tertemiz ürünümü paketleyeceksin. Ödemeni alıp suratımıza bile bakmamazlık etmeyeceksin.

Ha bu arada gel sana bir ara işletmeci nasıl olunur anlatayım. ;)

Denizli Boston Pub'da Hayal Kırıklığı!

23 Kasım 2023 10:04
Denizli Boston Pub'da Hayal Kırıklığı!

Uzun Bekleyiş Ve Yanlış Siparişle Hayal Kırıklığı

01 Nisan 2025 17:28
Uzun Bekleyiş Ve Yanlış Siparişle Hayal Kırıklığı
Şule sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 01:41

Filika Pasta Evi Cafe Şikayeti