Birevim Finans In Kasko Ve Sigorta Dayatması

Sadık
27 Aralık 2023 12:54

Birevim'de Sigorta ve Kasko dayatması yapılıyor.
Eşim adına Birevim'in araç projesine girdik. Sözleşmede Temmuz teslimi olmasına rağmen Aralık ayına ertelenen ödeme sıra ve günüm gelmesine rağmen araç devir işleminden sonra kasko ve trafik sigortasını Birevim'in kendi sigortasından yaptırmak zorunda olduğumu öğrendim (Sözleşmede maddesi varmış güya ama yok böyle bir madde metni okudum). Dışarıdan aldığım fiyatlara göre 2000 TL yüksek sigorta 4000 TL yüksek kasko fiyatı çıkartılıyor. Ayrıca dışarıdan kasko ve sigorta yapılmasını kabul etmeyip satıcının parasını ödemeyeceklerini söyleyerek bizleri tehdit ediyorlar. Zorluk çıkartarak iş yapıyorlar zaten depremzedeyiz. Aracımın parasını ödememe rağmen hakkımız olan ödemeyi yapmıyorlar deprem bölgesinde yaşanan Adli yoğunluk olmasa dava etmeyi düşünüyorum biz sessiz kaldıkça maalesef mağduriyetler artacaktır. Faizsiz finans diye bizi aldatarak mağdur ediyorlar yazıklar olsun. BDDK sorumluluğunda ama hiçbir yaptırım yok ki yetkililer bu şirketleri bir denetlese olmaz mı

profile profile profile

Remzi
Şikayeti Çözüldü

CİMER'den şikayet ettim bana dönüşleri biz görüştük bizlik bir şey yok oldu al birini vur ötekine

Balsa
28 Ağustos 2023 12:09

12 Temmuz 2023 16:50
Akif sonuçtan hiç memnun değil

Birevim Ödemeyi Zamanında Yapmayarak Mağdur Ettiler

26 Ağustos 2024 02:29