Bioxcin Aqua Thermal Şampuan Saç Derimde Sorun Yarattı

Recep
02 Aralık 2024 22:43

Yıllardır büyük bir memnuniyetle kullandığım Bioxcin Aqua Thermal kepek karşıtı şampuanın, 3-4 ay önce en son aldığım ürünü saç derimde egzama benzeri sivilceler ve kaşıntı yapmaya başladı. Belki sahtedir veya güneş ışığına maruz kalmıştır diye başka bir eczaneden orijinallik kontrolünü yaparak aldığım yeni üründe de aynı sonuçlarla karşılaştım. İçerikte neyi değiştirdiyseniz, saç derisinde kısa sürede sorun yaratıyor.

06 Aralık 2024 16:29 (Şikayetten 3 gün sonra)

Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Bioxcin Şampuan Kullanımı Sonrası Artan Kepek Ve Cilt Sorunları

Kerem
17 Nisan 00:49
Bioxcin Şampuan Kullanımı Sonrası Artan Kepek Ve Cilt Sorunları
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Bioxcin Şampuan Kepek Sorununu Çözmüyor

Furkan
18 Mart 09:25
Bioxcin Şampuan Kepek Sorununu Çözmüyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bioxcin Kafamda Aşırı Kepek Ve Yağlanma Yapıyor.

İbrahim
09 Nisan 2024 02:05
Cihat sonuçtan çok memnun

Bioxcin Forte Şampuan Sonrası Saç Dökülmesi Ve Deri Sorunları

Cihat
17 Ekim 01:44
"Kendilerine güzel ve konuya hakim üslupları ve bu hızlı geri dönüşleri için teşekkür ediyorum. Bunun dışında yapılan detaylı bilgilendirmeler için de teşekkür ediyorum. Bioxcin'in bir yoğun dökülme karşıtı şampuan olduğunu, tedbir üzere kullanılmasının yanlış olacağını, dökülme ile birlikte kullanımının doğru olduğunu ve hatta dökülme problemi çözüldüğünde Bioxcin'in uzun süre kullanılmayıp kullanımının sonlandırılması gerektiğini bildirdiler. Burada benzer konularda şikayeti olan arkadaşların bilgilenmesi için ben de bilgilendirmek istedim. Ve son olarak saç dökülme şikayetimin devam ettiğini öğrenmeleri üzerine erkeklere özel takviye edici bir tablet önerisinde bulundular, detaylı bir anlatım ile mağdur olmamam, dökülme sorunumun çözümü için yardımcı olmak istediklerini söylediler. Son olarak Şikayetvar sitesinde şikayetlerin artmasının ise sirkülasyon kaynaklı olduğunu, satış sayısının çok yüksek olduğunu aslında oransal olarak şikayetin fazla olmadığını, tüm şikayetlere geri dönüş yapmaya çalıştıklarını ifade ettiler. Gerçekten müşterilerine karşı ilgili ve yardımcı olmayı önceleyen bir firma hissiyatı verdi. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum."

Bioxcin Şampuan Ve Saç Bakım Kremi Şikayeti

Torun