06 Mayıs 2024 00:56

Hesabımda işlem yapmak istediğimde 'hesap kullanılmıyor' uyarısı aldım. Canlı destekle iletişime geçtiğimde, hesabımın kapatıldığını ve sadece mevcut paramı çekebilmem için geçici olarak açacaklarını belirttiler. Ayrıca hesabın bir daha asla açılmayacağını ifade ettiler. Paramı aceleyle Türk Lirası'na çevirip banka hesabıma aktardım. Yaşadıklarımı anlamakta güçlük çekiyorum; bu durumun nasıl gerçekleştiğini sorguluyorum. Sorunun ne olduğunu sorduğumda, benimle çalışmayı bırakma kararı aldıklarını ve herhangi bir açıklama yapma yükümlülükleri olmadığını iletti. Bu durum beni büyük bir zarara uğrattı. Binance Global ile olan hesabım aktif ve çalışıyor. Korktuğum için oradaki varlıklarımı da çektim. Eğer kripto varlıklarımı başka bir borsaya aktarmama izin verilseydi, satış yaparken bu kadar zarar etmezdim. Hesabınızın açıklama yapılmaksızın kalıcı olarak kapatılabileceğini unutmayın.

07 Mayıs 2024 10:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sezer
Sezer

Merhaba Kübra bununla ilgili herhangi bir MASAK vs. Durum yaşadın mı? Yoksa sadece hesap kapandığı ile mi kaldı?

Ferhat
Ferhat

Merhaba benimde aynı şey para çekim vs yaptığımda hesap kullanılmıyor hatası alıyorum müşteri hizmetleri bilgi vermiyor yasal merciler tarafından blokaj konuldu diyor

Hesabım Sebepsiz Bloke Edildi Ve Kapatıldı, Mağdur Edildim

30 Ekim 2025 19:27
Mohammad sonuçtan çok memnun

Mohammad
15 Ağustos 2025 08:55
"Canlı destek ile çözüldü teşekkür ederim"

Hesabım Kapatıldı, Param İade Edildi Ama Hiçbir Açıklama Yapılmadı

28 Ekim 2025 16:57