Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Bilinçsel Kırtasiye Kusurlu Sattıkları Ürünün İade Ya Da Değişimini Yapmıyorlar!

19 Aralık 2023 18:12

Ankara Eryaman'daki Bilinçsel'den almış olduğum kelime oyununu oynamaya karar verdiğimizde, bazı taşların eksik, bazılarının fazla olduğunu fark ettik. Ancak, biz bunu alışverişin üzerinden bir ay geçtikten sonra oynamak için açtığımız için, öncesinde fark etme şansımız olmadı. Sonrasında, aldığımız yere ürünü götürüp durumu anlattık. Hatta, mağaza sorumlusunun yanında taşları tek tek sayıp, harfleri ayırdık ve karşılaştırma için aynı üründen bir paket daha açtık. Ama onda da aynı durum vardı. Buna rağmen mağaza sorumlusu, kusurlu vermiş olduğu ürünün iadesini ya da değişimini yapmadı. Üstelik, kaba tavırlar sergileyince, parasını ödemiş olduğum ürünü orada bırakıp çıktım. Netice itibarıyla, ben bu ürünü bir ay önce almışım ve faturasının olmaması çok normal. Kalkıp da taşları kendi kendime basacak değilim. Ürün eksik ya da fazla taşlarla geldiği için kullanılamaz durumda.

19 Aralık 2023 21:03 (Şikayetten 2 saat sonra)
19 Aralık 2023 21:16

Almış olduğumuz oyunda toplamda 100 adet taş bulunması gerekirken bizde 107 tane taş vardı oyunun içerisinde ek olarak çıkması gereken boş taslar yoktu biz bunu personelinize söyledik diğer kutudan onları verdi bize harfleri tamamlama durumu olmadı örnek a harfinden 7 taş b harfinden 2 taş c harfinden 1 taş şeklindeydi hepsini olması gereken şekilde tamamlama durumu olmadı diğer açtığımız kutu da aynı şekilde 100 den fazla taş çıkınca dolayısıyla almak istemedim neticede onun da taşlarından sorun var değişim ya da iade ikisine de açıktım ben illa iade yapın demedim neticede bu oyun markası belli ki problemli başka bir oyun alırım diye düşündüm sizin personeliniz orada tamamen yapamam gibisinden başından atmaya çalıştı neticede bende meraklı değilim gelip sizlerle yüz göz olmaya

19 Aralık 2023 21:17

Eğer siz bu işi yapıyorsanız ve satış yaptığınız ürünlerde bir problem varsa bunun arkasında durmalısınız

23 Eylül 2024 13:21

23 Eylül 2023 09:16