Ali sonuçtan hiç memnun değil

Betticket Sitesinde Ödeme Sorunu Ve Belirsizlik

05 Kasım 2024 22:03

BetTicket sitesine üye oldum. İlk yatırımımda 3.6 bin tl para kazandım ve çekim talebinde bulundum. Benden Payfix hesap numaram ve adımın soyadımın görünecek şekilde resmini mail olarak göndermemi istediler, gönderdim.

Daha sonra hesabınız incelenmeye alındı dediler. Süre vermiyorlar. Canlı destek, 'bizim müdahale etme şansımız yok.' diyor. Ne olacağız, diyorum; 'beklemede kalın.' diyorlar. Kaç yıl bekleyeceğiz, diyorum; 'net süre veremeyiz.' diyorlar. 3.5k ödeme yapmayan site mi olur?

Ataberk
20 Ekim 2023 00:23
Casinom 30000₺ İçin Beni Banladı
Murat sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Murat
18 Aralık 2023 10:56
"Merhaba ben bugün betsat ile ilgili çekim yapamıyorum diye uzun bir şikayet yazmıştım bana telefon ile hemen dönüş sağladılar eksik bilgilerimi yönlendirerek tamamlamamı istediler eksikleri tamamladım inanın bende şaşırdım çekim talebi ile birlikte 10 dakika içinde çekim gerçekleşti ilk defa bu kadar duyarlı bir ilgi gördüm tüm betsat ailesine teşekkürler ederim sorunum çözüldü ve artık benim için sadece betsat var şikayetimi özürlerimle geri alıyorum saygılar sevgiler"
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Betticket Bahis Sitesinde Kazanç Mağduriyeti

İsmail