Kudret sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Üyelik İptali İçin Destek Alamıyorum

Kudret
24 Aralık 2024 20:17

Betplay sitesi üyeliğimi iptal etmiyor. Canlı destek hattından yardım talep ediyorum. Sürekli aynı şeyleri mail atmamı söylüyorlar. Defalarca mail atmama rağmen hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyorlar. Nedenini çözemiyorum. Lütfen üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum.

26 Aralık 2024 00:41 (Şikayetten 1 gün sonra)
28 Aralık 2024 18:12

Değerli Kullanıcımız, Betplay ailesi olarak, bizimle birlikte olmayı tercih ettiğiniz için gönülden teşekkür ederiz. Sizlerin memnuniyeti ve güveni, bizim için her şeyden daha önemli. Keyifli ve bol şanslı günler dileriz! Saygılarımızla, Betplay Ekibi

Toros sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Toros
30 Eylül 2024 17:01
Sinem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Sinem
10 Ekim 2024 18:40
Canan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Canan
24 Ekim 2024 04:58

Bahiscasino Üyeliğimi İptal Edemiyorum!

Özlem
03 Eylül 2024 09:03
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
21 Mart 2024 18:28