Betine bir site deneme bonusu

12 Şikayet

(179 değerlendirme)
Şikayet Yaz
Cengiz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Cengiz
27 Aralık 2024 21:53

"Çok teşekkürler fikret bey yardımcı oldu sorunum çözüldü"

Berat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Berat
22 Mayıs 2024 00:48

Betine Deneme Bonusu Ve Çekim Engeli!
İrfan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
İrfan
11 Mayıs 2024 00:38

İrfan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Hakan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Hakan
20 Nisan 2024 16:36

"Çok teşekkür ederim sorun çözüldü"

Hakan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Pınar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Pınar
19 Ağustos 2023 16:42

"Teşekkür ederim yardımcı oldular. Teşekkürler..."

Fermanemre sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Fermanemre
16 Haziran 2023 07:15
Fermanemre Şikayetini Yayından Kaldırdı
Yurdal sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Yurdal
19 Mayıs 2023 11:32

"Sorunum çözüldü. Teşekkür ederim."

Yurdal Şikayetini Yayından Kaldırdı

Yunus
17 Mayıs 2023 17:29
Yusuf sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Yusuf
08 Mayıs 2023 21:48

"Sorunum çözüldü"

Barış sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Barış
07 Mayıs 2023 22:20

"Teşekkür ederiz betine."

Betine Sitesi Hesabım Kitlendi, Kimlik Bilgilerimi İstiyorlar!
Cemal sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betine Güvenilir Bir Site Değildir.

Cemal
07 Mayıs 2023 16:40

"Teşekkürler"

Arif sonuçtan hiç memnun değil

Arif
16 Nisan 2023 22:12