Betebet Casino Sitesi Yanıltıcı

Harun
07 Eylül 2024 08:05

Bu siteden düzenli olarak 2023 aralık ayından beri hırs edip para kazanmaya çalışıyorum ama saçma sapan bir şekilde yatırdığım para çöp olup gidiyor slot oyunlarında. Bugün tarih 2024 eylül ayı, neredeyse 10 aydır kayda değer hiçbir şey yok.

Zibilyon kere spin aldım, hep hüsran. Bir de aylık minimum 25 bin atan biriyim. 2024 ocak ayında bir gecede 80 bin attım, 5 saatte hiçbir ödeme alamadım. Sitenin algoritması inanılmaz bir şekilde kasaya çalışıyor. Örneğin, 4800 TL spin alıyorum, 10 spinin 9'u boş geçiyor. Kalan 1 spinde çok kötü bir ödeme yapıyor.

Yaklaşık 400 bin tl kaybettim ve bir kısmı ödeme bekleyen bankalar vs. Önerebileceğim en son sitedir. Benim hayatımı tamamen olumsuz etkiledi. Bir hırs edip her ay o hırsın peşinden koştum. Bu siteye yolu düşen arkadaşları uyarmak için yazıyorum, kesinlikle yolunuz düşmesin. Ayrıca orijinal sağlayıcı ile çalıştığına inanmıyorum.

Bir algoritma bu kadar çürük olamaz. Biri sürekli kaybedemez, bu işte kesinlikle bir aykırılık olduğu çok açık. Ben kendimi mahvettim.

Tipobet Hesabımdaki Parayı Slotta Kendi Kendine Kaybettirdi.

Yasir
21 Ağustos 2024 12:47
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 03:54
GrandPashaBet Ödeme Yapmadı
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
03 Temmuz 2024 10:32

İsim
21 Eylül 2023 14:54
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
20 Haziran 2025 21:09