Salih sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 12:47

Ürün, pazarlama ve satış yalanlarıyla plastik satmakta. Açıklamasında kristalize panel olduğu, şu kadar dayanıklı olduğu ve görüntüyü asla bozmayacağı belirtiliyor; ancak ürün kalitesiz ve eğri bir plastik parçası. Aşırı derecede yansıma yapıyor. Pencereden gelen ışıkla ya da avizelerle televizyon adeta bir ayna gibi oluyor ve ürün oldukça eğri. Bu eğrilik, televizyonun boyutuna göre kesilmiş olmasından kaynaklanıyor. Ürünü iade etme şansınız da yok; çünkü televizyona taktığınız anda üzerindeki jelatinin sökülmesi nedeniyle iade hakkınız ortadan kalkıyor. Dolayısıyla bu eğri ve yansımalı paneli kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Fotoğrafları sizlerle paylaşıyorum, değerlendirmeniz sizin. Ayrıca, altına 'müşteri memnuniyeti şu bu' yazacaklarını düşünüyorum; fakat iade konusunda yardımcı olmuyorlar. Ürünü size 'aldınız, artık ne yaparsanız yapın' mantığıyla kilitlemiş durumdalar.

Yorumlar (7)

Burak

Bir sorun yok TV doğrudan güneş ışığı alırsa koruyucu olmasa da yansıma yapar zaten. Bu doğal akıştır. Yemeğe çok tuz atıp bu tuzlu demek ne kadar mantıksızsa bu söylemlerde bu kadar mantıksızdır. Ürün bir TV korumasıdır yansıma önleyici değildir.

Burak

65" oledim var futbol maçlarında sürekli topu alacam diye kedim TV ye zıplıyor, misafirlerin çoluk çocukları geliyor eve ama kafam çok rahat çünkü risk almadım Bestoclass Eva Gerçek Kırılmaz aldım. Dünya da 3 yıl kırılmalara karşı garantili, benzerlerinden 17 kat daha sağlam tek ürün. Ne eşi var ne muadili! Bugün sadece TV ye 1 yıl kırılmaya karşı garanti al sigorta şirketleri 10 bin ₺ para istiyor. Adamlar dünyada tek olan bir ürün üretmişler TV yi güvene alıyorlar akmaz sararmaz solmaz bozulmaz kırılmaz ömrünün sonuna kadar kullanabileceğin bir ürün ülke dışında tonlarca paraya satıyorlar döviz getiriyorlar ülkeye Türkiye de de herkes bu hizmetten faydalanabilsin diye 1500₺ bedavaya satıyorlar daha ne yapsınlar

Burak

Hiçbir ibare yok anti glare yani yansıma önleyici anlamında. Üründe mühendislik plastik ürünü ve dünyanın en pahalı plastiklerinden. Ayrıca şu an gerçek kırılmaz serisi üretmeye başlamışlar. Teknosa nın yıllardır üreticisi. Arçelik ArGe merkezinden onay alan tek ürün. Bir yanda Koç bir yanda Sabancı ile çalışabilen görüşebilen bir firma söyleyin bana? Dünyada 11 ülkeye ihracatları var. Bizde kullanıyoruz benimde TV güneş karşında. Perde açıkken yansıma yapıyor ama koyu tondaki perdemi çekiyorum varlığı bile anlaşılmıyor. Gecede aynı şekilde en ufak bir sorun yok üstüne yeni gerçek kırılmaz serisinde %10 a yakın görüntü kalitesinde iyileşme oldu. TV nin kontrast değerlerini yükseltiyor resmen.

Salih

Ekran koruyucu kristal netliğinde yansıma yapmaz diye satılıyor bu tamamen aldatmaca ben o yokkende o ekrana bakıyorum o varken de aradaki yansıma ve koruyucudaki yamukluk fotoğraflarda ortada görüntüyü bozuyor bu bir gerçek o zaman o kadar açıklama yazmayacaklar, adamlar bildiğin şeffaf plastiği TV ekranına göre kesip kesip satıyorlar cep telefonundaki koruyuculara bak mesela onlar gibi olsa kabul edilir ama bu ucuz plastik parçası.

Bana yenisini yolladılar yeniside bu şekilde.

Aynı sorun bende de mevcut. Çözüme ulaşabildiniz mi acaba

Salih

Yok ne çözümü adamlar kabul etmiyor evde suç buluyorlar güneş çarpıyormuş kristalize diye sattıkları yamuk plastik elimizde kaldı.

Montajix Tamamlanmayan Kurulum Hizmeti

Şerife
26 Şubat 2024 16:55
Dilemre sonuçtan hiç memnun değil

Dilemre
12 Mart 2024 12:12