Başarı Bet Para Çekimi

15 Şubat 2024 08:461.742

Para çekme talebi oluşturdum ve normalde 5 iş günü süreceği belirtilmişti. Buna herhangi bir itirazım olmadı. Bugün 3. gün ve canlı desteğe bağlanarak durumu sorduğumda ise paranın 14 gün içerisinde yatırılacağı yanıtını aldım. Bu durum benim için anlaşılır değil. Daha önce birçok sitede para çekme işlemi gerçekleştirdim ancak böyle bir durumla karşılaşmadım.

23 Şubat 2024 23:47

Ayın 13 ünde para çekimi talebinde bulundum ama paramı hala yatırmadınız bugün son gündü şimdi yazdığımda ise çekim esnasında zorluklar meydana geldi işlemin çok daha uzun sürecek diye mesaj atıyorsunuz nasıl bir sitesiniz siz ya insanları dolandırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz

15 Şubat 2024 13:49 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba! Yorumunuz için teşekkür ederiz. Görüşleriniz bizim için çok değerli ve hizmetimizi geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Paranızı çekme talebinizi 2024-02-13 tarihinde 00:47:53 (UTC) oluşturdunuz. Sitemizde çekim süreleri bulunmakta ve bunlar site kurallarında belirtilmiştir. Çekilen tutar 6000 ₺ - 27 999 ₺ arasında ise talebin gerçekleştirildiği tarihten itibaren hafta sonları ve tatil günleri hariç 5 gün içinde müşterinin hesabına ödenir. Belirtilen süre sadece maksimum süredir. Uzmanlarımız bu süreci hızlandırmak için her zaman ellerinden geleni yapmaktadır. Lütfen bekleyin. Herhangi bir sorunuz veya isteğiniz olursa, Lütfen Canlı Destek üzerinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! İyi günler dileriz! Saygılarımızla, BaşarıBet

24 Şubat 2024 00:13

Paramı yatırmadınız 10 gün geçti bugün son gündü bu seferde zorluklar yüzünden süre uzamaktadır deyip yatırmıyorsunuz

Şikayeti Çözüldü
15 Şubat 2024 14:06

Para Yatırılırsa Sana buradan Yazarım şu an Hangi Endişe Hangi Kaygı Kaynağında Olduğunu Hissediyorum Bugün son gün Yatırılırsa Sana yazarım Yatırılmazsa da Elimizden Gelen Tüm sosyal Medyada Paylaşamaya Hazır Haldeyim Mesele Para değil Kandırılmaktır

Şikayeti Çözüldü

2 Yorum

Başarıbet Para Çekme İşlemi

Özgür
28 Eylül 2024 18:231.590

Para çekme işlemi için hesap doğrulaması yaptım tekrardan çekmek istediğim tutarı girdim 24 saat bekledim fakat tekrarda...

1 Destek5 Yorum

BaşarıBet Süre Çok Uzun

Elif
7 Mart 2024 13:291.632

Yorumları okudum. Evet para yatırma işleminde 5 dakika kadar bir sürede gerçekleşiyor. Para çekme talebinde bulundum 14 ...

1 Destek

Tümünü Gör
Başarıbet Para Hesabıma Gelmiyor!

Başarıbet ParaHesabıma Gelmiyor!

Ali
Başarıbet Param Gelmiyor!

Başarıbet ParamGelmiyor!

Ahmet
Başarıbet Paramı Çekemiyorum!

Başarıbet ParamıÇekemiyorum!

Ramazan
Başarıbet Güvensiz Bir Sitedir!

Başarıbet GüvensizBir Sitedir!

Suleyman
Başarıbet Para Yatmadı, Hesap Bakiye Yükleme Olmadı!

Başarıbet ParaYatmadı, Hesap Bakiye Yükleme Olmadı!

Muhammed
Başarıbet Parayı Yatırdım Ama Daha Hesaba Geçmedi!

Başarıbet ParayıYatırdım Ama Daha Hesaba Geçmedi!

Bilal

Öne ÇıkanKonular